Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Η Ένωση Τρικάλων ευχαριστεί όσους συνέδραμαν για την ανέγερση του νέου Αστυνομικού Μεγάρου


Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Τρικάλων, αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει δημόσια όλους όσους συνέβαλαν για την έγκριση όρων δόμησης προκειμένου να ανεγερθεί το Νέο Αστυνομικό Μέγαρο στα Τρίκαλα σε οικόπεδο που παραχώρησε ο Δήμος Τρικκαίων.
Ιδιαίτερα, για την ευτυχή κατάληξη με την ψήφιση του αρθ. 135 παρ. 2 του ν. 5039/2023 ΦΕΚ (Α-2023/3-4-2023) με το οποίο τακτοποιούνται οι πολεοδομικές εκκρεμότητες στο οικόπεδο έκτασης 5 στρεμμάτων, στο Ριζαριό, για την ανέγερση του Αστυνομικού Μεγάρου Τρικάλων ευχαριστούμε θερμά:

-Τον Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργεια κ. Σκρέκα Κωσταντίνο, ο οποίος και υπέγραψε ως καθ’ ύλην αρμόδιος την σχετική διάταξη.

- Το Δήμαρχο Τρικκαίων και Πρόεδρο της ΚΕΔΕ κ. Παπαστέργιου Δημήτρη, καθώς και το σύνολο του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Τρικκαίων, για την δωρεά του οικοπέδου.

- Τον Πρόεδρο της Αστικής Ανάπτυξης, Δημοτικό Σύμβουλο του Δήμου Τρικκαίων, συνάδελφο και μέλος μας κ. Ζιώγα Γιώργο για την καθοριστική συμβολή του σε όλα τα στάδια της διαδικασίας.

- Όλους τους Υπηρεσιακούς παράγοντες του Αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ. και της Διεύθυνσης Αστυνομίας Τρικάλων για τις σημαντικές ενέργειές τους.



Αναμένουμε πλέον από την πολιτεία να κάνει το χρέος της και να ξεκινήσει ΑΜΕΣΑ η διαδικασία για την ανέγερση του νέου κτιρίου που θα παρέχει καλύτερες Υπηρεσίες στους τρικαλινούς πολίτες και στους συναδέλφους μας.
Συνεχίζουμε τον όμορφο αγώνα μας, πάντα κοντά στο συνάδελφο και στην κοινωνία που υπηρετούμε.


Με Τιμή

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ Ιωάννης

ΜΗΤΣΙΚΟΣ Λάμπρος











Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια