Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Συνάντηση με τη φυσική Ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας πραγματοποίησε η Ένωση Αξιωματικών Αστυνομίας Νοτίου Αιγαίου


Παράλληλα παραβρέθηκε στις εργασίες της Γενικής Συνέλευσης της Ένωσης Αξιωματικών Αττικής

Την Πέμπτη και την Παρασκευή (27 και 28 Απριλίου 2023), ο Πρόεδρος και ο Γενικός Γραμματέας της Ένωσης Αξιωματικών Αστυνομίας Νοτίου Αιγαίου πραγματοποίησαν σειρά συναντήσεων με τη φυσική Ηγεσία του Σώματος της Ελληνικής Αστυνομίας.


Συγκεκριμένα οι συναντήσεις έγιναν με τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγο κ Λάζαρο ΜΑΥΡΟΠΟΥΛΟ, τον Υπαρχηγό Αντιστράτηγο κ. Γεώργιο ΔΟΥΒΑΛΗ, τον Προϊστάμενο του Επιτελείου του Αρχηγείου Αντιστράτηγο κ. Ελευθέριο ΓΚΑΡΙΛΑ, τον Γενικό Επιθεωρητή Αστυνομίας Νοτίου Ελλάδος Αντιστράτηγο κ. Νικόλαο ΣΠΑΝΟΥΔΑΚΗ, τον Βοηθό του Προϊστάμενου του Επιτελείου του Αρχηγείου Υποστράτηγο κ. Εμμανουήλ ΔΟΥΡΒΕΤΑΚΗ, τον Προϊστάμενο του Κλάδου Τάξης Υποστράτηγο κ. Γεώργιο ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟ και τον Προϊστάμενο Κλάδου Διαχειριστικής - Τεχνικής Υποστήριξης και Πληροφορικής Υποστράτηγο κ. Δημήτριο ΠΑΝΤΕΛΗ.




Στο πλαίσιο των συναντήσεων τέθηκαν τα κυριότερα ζητήματα που απασχολούν το προσωπικό και τις Αστυνομικές Υπηρεσίες στο Νότιο Αιγαίο με λεπτομερές ενημερωτικό υπόμνημα.

Από τη Ηγεσία διαβεβαιώθηκε ότι κατά τη φετινή τουριστική περίοδο οι Αστυνομικές Υπηρεσίες της Περιφέρειας μας θα ενισχυθούν με προσωπικό τουλάχιστον στα περσινά επίπεδα, καθώς και με ειδικές ομάδες.

Επίσης, υπήρξε ενημέρωση για την εξέλιξη αιτημάτων επί υπηρεσιακού θέματος που αφορά στην επιχειρησιακή ανταπόκριση σε νησιά του Νοτίου Αιγαίου


Παράλληλα, εκπροσωπώντας το Διοικητικό Συμβούλιο, ο Πρόεδρος και ο Γενικός Γραμματέας της Ένωσης Αξιωματικών Αστυνομίας Νοτίου Αιγαίου παραβρέθηκαν ως προσκεκλημένοι στις εργασίες της Γενικής Συνέλευσης της αδελφοποιημένης Ένωσης Αξιωματικών Αττικής.

 

Για το Δ.Σ.

 

Ο

ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Αναστάσιος Ι. ΖΗΦΟΣ

 

Ο

ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Πέτρος Β. ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ










Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια