Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Λέσβος: Κρίσιμη η κατάσταση του εγκαυματία που δέχτηκε επίθεση με εύφλεκτο υγρό από τη σύζυγό του



Στη ΜΕΘ του νοσοκομείου "Παπανικολάου" παραμένει ο 55χρονος από τη Μυτιλήνη που πυρπολήθηκε από τη σύζυγο του. Παραμένει κρατούμενη η 49χρονη.



Σε κρίσιμη κατάσταση στη Β’ ΜΕΘ του νοσοκομείου "Παπανικολάου" παραμένει ο 55χρονος από τη Μυτιλήνη, τον οποίο η σύζυγός του αφού αρχικά τον έλουσε με βενζίνη στη συνέχεια του έβαλε φωτιά.

Σύμφωνα με το GRTimes από πηγές του νοσοκομείου για την πορεία της υγείας του 55χρονου η οξεία φάση έχει παρέλθει και είναι ελεγχόμενη.

Επίσης, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες οι γιατροί αναφέρουν πως το θετικό είναι πως ο ίδιος δεν παρουσιάζει επιπλοκές, ωστόσο θα χρειαστεί αρκετό χρονικό διάστημα ώστε τα τραύματα του να είναι έτοιμα για επεμβάσεις από τους πλαστικούς χειρουργούς. Μέχρι τότε, παραμένει διασωληνωμένος στη Β’ ΜΕΘ του «Παπανικολάου».

Να θυμίσουμε πως η σύζυγος του 55χρονου έχει προφυλακιστεί, ενώ στην απολογία της τόνισε πως δεν ήθελε να κάνει κακό στον σύζυγο της και ισχυρίστηκε ότι, μετά την ιατροδικαστική εξέταση, φάνηκε ότι φέρει σημάδια έντονων κακώσεων στο σώμα της, παρουσιάζοντας και πόρισμα από ιατροδικαστή στο οποίο δείχνει πως υπάρχουν εγκαύματα.

Η κατηγορούμενη τέλος, σκοπεύει να προσφύγει στο δικαστικό συμβούλιο αιτούμενη να αποφυλακιστεί με περιοριστικούς όρους. Αναμένεται να μεταφερθεί την Κυριακή στις γυναικείες φυλακές Κορυδαλλού.


Πηγή: www.news247.gr







Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια