Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Στον εισαγγελέα οι τέσσερις συλληφθέντες για τα μαχαιρώματα στον Περισσό


Ενώπιον του εισαγγελέα οδηγήθηκε ο 19χρονος ο οποίος φέρεται να μαχαίρωσε δύο ανήλικους, 16 ετών, στον σταθμό του ηλεκτρικού, το βράδυ του Σαββάτου, στον Περισσό.

Σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για επικίνδυνη σωματική βλάβη, οπλοφορία και οπλοχρησία και οδηγήθηκε στο Τριμελές Αυτόφωρο Πλημμελειοδικείο της Αθήνας, όπου θα δικαστεί αύριο. Έως τότε κρατείται.

Οι τρεις ανήλικοι (δύο 14χρονοι κι ένας 15χρονος) οι οποίοι συνελήφθησαν μαζί με τον 19χρονο και οδηγήθηκαν στην εισαγγελέα Ανηλίκων αντιμετωπίζουν τις ίδιες κατηγορίες με τον 19χρονο και θα δικαστούν από το Μονομελές Δικαστήριο Ανηλίκων με ρητή δικάσιμο.


Το επεισόδιο συνέβη περίπου στις 20:40 του Σαββάτου έξω από τον σταθμό του ΗΣΑΠ στον Περισσό μεταξύ περίπου 15 ανηλίκων. Από τη συμπλοκή, τα δύο 16χρονα παιδιά που τραυματίστηκαν στο δεξί πόδι οδηγήθηκαν στο νοσοκομείο για να τους παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες. Ο 19χρονος, ο οποίος φέρεται να μαχαίρωσε τους δύο ανηλίκους, μετά το επεισόδιο πέταξε το μαχαίρι, το οποίο όμως βρέθηκε και κατασχέθηκε.

Πηγή: naftemporiki.gr






Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια