Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ρέθυμνο: «Θα επανέλθω γρήγορα» δηλώνει ο αστυνομικός που ακρωτηριάστηκε σε τροχαίο και παραμένει σε νοσηλεία







Αναρρώνει μετά το σοβαρό τροχαίο ατύχημα ο 48χρονος αστυνομικός που υπηρετεί στην Αστυνομική Διεύθυνση Ρεθύμνου.

Λίγες ώρες πριν το χαρμόσυνο γεγονός της Αναστάσεως του Θεανθρώπου ο 48χρονος εισήχθη στο χειρουργείο και παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες που κατέβαλαν δεν μπόρεσαν να σώσουν το πόδι του με αποτέλεσμα να ακρωτηριαστεί.

Ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Ρεθύμνου «Δότες Ζωής», με ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρει ότι η υγεία του 48χρονου «πάει από το καλό στο καλύτερο» και μάλιστα «στάθηκε όρθιος για πρώτη φορά μετά το χειρουργείο».

Η ανάρτηση του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Ν. Ρεθύμνου «Δότες Ζωής»

«Η πορεία της υγείας του Γιώργου πάει από το καλό στο καλύτερο. Για πρώτη φορά μετά το χειρουργείο στάθηκε όρθιος!

Έχει ξεπεράσει κάθε κίνδυνο και η ψυχολογία του είναι άριστη.

Έκφρασε την απέραντη ευγνωμοσύνη του προς όλους σας και σας ευχαριστεί μέσα από την καρδιά του,για τα αμέτρητα μηνύματα και κάθε μορφή συμπαράστασης προς αυτόν και την οικογένειά του.

«Χαιρετίσματα προς όλους τους μάχιμους Δότες Ζωής.Είμαι κι εγώ εδώ,θα επανέλθω γρήγορα!» μας είπε, στέλνοντας το δικό του μήνυμα.

Σε περιμένουμε αδερφέ μας».




Το σοβαρό τροχαίο

Όλα συνέβησαν το Μεγάλο Σάββατο λίγο μετά τις 10.30 το βράδυ όταν ο 48χρονος αστυνομικός κινούνταν με τη μοτοσικλέτα του σε δρόμο του Ρεθύμνου.

Άγνωστο πώς, συγκρούστηκε με διερχόμενο αυτοκίνητο με αποτέλεσμα ο άτυχος άνδρας να πέφτει στο οδόστρωμα.

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ αλλά και άνδρες της αστυνομίας που έκλεισαν τον δρόμο έως ότου να απομακρυνθεί ο τραυματίας και τα οχήματα.

Οι διασώστες παρέλαβαν τον 48χρονο και τον μετέφεραν στο νοσοκομείο Ρεθύμνου.

Εκεί οι γιατροί διαπίστωσαν πως έφερε σοβαρά τραύματα στα κάτω άκρα ωστόσο παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες που κατέβαλαν δεν μπόρεσαν να σώσουν το πόδι του με αποτέλεσμα να ακρωτηριαστεί.
Πηγή: www.cretapost.gr







Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια