Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Διασκέδαση και βραβεύσεις ουσίας στον χορό των Τρικαλινών αστυνομικών (φωτό)


Με επιτυχία ο ετήσιος χορός της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων

Μια βραδιά που είχε όλα όσα θα έπρεπε για να είναι επιτυχημένη. Κέφι, διασκέδαση, πολύ χορό, και βραβεύσεις όσων συνέβαλαν με την προσφορά τους στο έργο των αστυνομικών υπηρεσιών.

Ο λόγος για τον ετήσιο χορό της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Τρικάλων που διοργανώθηκε με μεγάλη επιτυχία το βράδυ του Σαββάτου στο κατάμεστο «Akron».

Όπως κατέγραψε το Trikalanews.gr, ο πρόεδρος της Ε.ΑΣ.Υ.Τ Γιάννης Αναγνώστου, καλωσόρισε τα μέλη και τους φίλους της αστυνομίας που παραβρέθηκαν στην χοροεσπερίδα, ευχαριστώντας τους συναδέλφους του που για ακόμη μια φορά έδειξαν με τη συμμετοχή τους στενούς δεσμούς που έχουν αναπτυχθεί μεταξύ τους.

Παρόντες ήταν επίσης εκπρόσωποι των πολιτικών και αυτοδιοικητικών αρχών της περιοχής και όχι μόνο.

Ο λόγος της παρουσίας αρκετών εξ αυτών ήταν η τιμητική διάκριση για την πολύτιμη και μακροχρόνια προσφορά τους στην Ένωση. Ιδιαίτερη μνεία έγινε, και αποδόθηκαν και αντίστοιχες τιμητικές πλακέτες για την παραχώρηση εκτάσεων σε Τρίκαλα και Καλαμπάκα για την ανέγερση και λειτουργία αστυνομικών μεγάρων που θα φιλοξενούν τις υπηρεσίες σε κατάλληλα διαμορφωμένα και ιδιόκτητα κτήρια, αλλά και σε Πύλη και Φαρκαδόνα όπου τα ΑΤ έχουν ήδη μετακομίσει σε νέα κτήρια.

Από την εκδήλωση δεν έλλειψαν και οι τιμητικές διακρίσεις σε παιδιά αστυνομικών που την περασμένη χρονιά πέτυχαν στις πανελλήνιες εξετάσεις.

Την εκδήλωση τίμησαν φυσικά με την παρουσία τους, εκτός από τους πολιτικούς εκπροσώπους της περιοχής αλλά και πλήθος πολιτευτών, καθώς και οι Αστυνομικοί Διευθυντές Δημήτρης Μήτραινας και Θανάσης Καππάς, ο εκπρόσωπος της ΠΟΑΣΥ, μέλος του ΔΣ και πρόεδρος της ΕΑΥ Θεσπρωτίας Βασίλης Νάκος, ο εκπρόσωπος του Αρχηγείου της ΕΛΑΣ, Υποστράτηγος Δημήτριος Παντελής, ο εκπρόσωπος του Γενικού Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντή Ταξίαρχος Βασίλειος Καραΐσκος, Διοικητές Αστυνομικών Τμημάτων και αστυνομικοί από όλες τις υπηρεσίες, αντιπροσωπείες από συνδικαλιστικές οργανώσεις της Αστυνομίας, των εξωτερικών φρουρών, των απόστρατων σωμάτων ασφαλείας.











Πηγή: trikalanews.gr

 





Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια