Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Θεσσαλονίκη: Οδηγός του ΚΤΕΛ έπεσε θύμα ξυλοδαρμού

Θεσσαλονίκη: Οδηγός του ΚΤΕΛ έπεσε θύμα ξυλοδαρμού

Θύμα ξυλοδαρμού έπεσε οδηγός λεωφορείου του ΚΤΕΛ στη Θεσσαλονίκη, το μεσημέρι της Μεγάλη Τρίτης.

Στο περιστατικό ενεπλάκησαν συνολικά 6 άτομα. Σύμφωνα με το thesstoday, το περιστατικό σημειώθηκε όταν κάποιοι από τους δράστες αποβιβάστηκαν σε στάση, αλλά αμέσως μετά άλλαξαν γνώμη και επιχείρησαν να επιβιβαστούν και πάλι στο λεωφορείο.

Αποτέλεσμα ήταν να αρχίσει προστριβή με τον οδηγό, ο οποίος δέχθηκε ομαδική επίθεση.

Στο λεωφορείο επικράτησε αναστάτωση ενώ κάποιοι από τους επιβάτες έσπευσαν να βοηθήσουν τον οδηγό, ο οποίος από τα χτυπήματα τραυματίστηκε στο χέρι.

Σύμφωνα με πληροφορίες το θύμα μετέβη στο Α.Τ. Νεαπόλεως – Συκεών ώστε να υποβάλει μήνυση κατά αγνώστων, με την αστυνομία διενεργεί έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

Σε δηλώσεις του ο πρόεδρος των εργαζόμενων του ΟΑΣΘ, Γιάννης Δήμκας, σημείωσε μεταξύ άλλων πως «έχουν συμβεί πολλά και με οδηγούς του ΟΑΣΘ αλλά και με άλλους εργαζόμενους σε άλλες υπηρεσίες»,προσθέτοντας πως «βλέπουμε να εντείνονται όλο και περισσότερο αυτά τα φαινόμενα και θα πρέπει να συνειδητοποιήσουμε ότι ο οδηγός δεν πρέπει να είναι απροστάτευτος. Πρέπει να μπουν καμπίνες οδηγών ώστε να είναι απομονωμένοι, για την αποφυγή τέτοιων περιστατικών και όχι να είναι έρμαιο μερίδας επιβατών με παραβατική συμπεριφορά».



Πηγή: www.cnn.gr






Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια