Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας τίμησε ο Δήμος Χαλκηδόνος παρουσία του Μητροπολίτη Βρυούλων Παντελεήμονα


Τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγο Λάζαρο Μαυρόπουλο τίμησε για την προσφορά του στο κοινωνικό σύνολο ο Δήμος Χαλκηδόνος την Κυριακή του Θωμά.

Ο Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. μετά από πρόσκληση του Δήμου Χαλκηδόνος και της Δημοτικής Κοινότητας Γέφυρας, παρευρέθηκε μαζί με άλλους ανώτατους αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ, στις πανηγυρικές εκδηλώσεις του ιερού ναού Παναγίας Ρευματοκρατούσης και Αποστόλου Θωμά Γέφυρας, στις οποίες χοροστάτησε ο Μητροπολίτης Βρυούλων κ. Παντελεήμονας, όπου μετά το πέρας της θείας λειτουργίας του απονεμήθηκε τιμητική πλακέτα από τον Δήμαρχο Χαλκηδόνος κ. Σταύρο Αναγνωστόπουλο και τον Πρόεδρο της Κοινότητας κ. Στέργιο Αποστόλου.

Ο Δήμαρχος Χαλκηδόνος καλωσόρισε τον Αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ., ο οποίος ξεκίνησε την καριέρα του ως νέος αστυφύλακας από τον Αστυνομικό Σταθμό της Γέφυρας. “Σας καλωσορίζουμε στον δήμο μας, έναν τόπο γνώριμο για εσάς, καθώς εδώ κάνατε τα πρώτα βήματά σας ως αστυφύλακας”, ανέφερε στην ομιλία του ο κ. Αναγνωστόπουλος τονίζοντας ότι ο Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. έχει αφήσει το αποτύπωμά του στην περιοχή ως ένας άξιος, ηθικός και έντιμος αστυνομικός.

Ο Δήμαρχος συνεχάρη τον κ. Μαυρόπουλο για την πορεία του και για την προαγωγή του στη θέση του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, τον ευχαρίστησε για το συνεχές ενδιαφέρον του για την περιοχή και του ευχήθηκε κάθε επιτυχία στα καθήκοντά του.

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

Την ίδια στιγμή ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη και υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Τάκης Θεοδωρικάκος επισκέφθηκε στα γραφεία της μητροπόλεως τον Μητροπολίτη Γλυφάδας κ. Αντώνιο.

Ο κ. Αντώνιος, ευχαρίστησε τον Υπουργό για τις εργώδεις και αποτελεσματικές του δράσεις για την φύλαξη των ιερών ναών και τον ενημέρωσε για το κοινωνικό έργο που επιτελεί η μητρόπολη με πολυποίκιλες δράσεις για την ανακούφιση των κοινωνικά ευάλωτων συμπολιτών αλλά και για την δημιουργική δραστηριότητα στην νεολαία.

Ο κ. Θεοδωρικάκος μετά τη συνάντηση τόνισε πως, “είχα την ευκαιρία για άλλη μια φορά να πάρω την ευλογία του Μητροπολίτη Αντωνίου με τον οποίο με συνδέει βαθιά φιλία και τρέφω ιδιαίτερα αισθήματα σεβασμού και στην προσωπικότητα του και στο έργο που επιτελεί”.

Συμπλήρωσε δε “Χαίρομαι ιδιαίτερα που οι προσπάθειές μας καρποφόρησαν και πλέον παρέχουμε αυξημένη αστυνόμευση και ασφάλεια στις ενορίες μας. Θα είμαι πάντοτε στο πλευρό του γιατί το κοινωνικό έργο που επιτελείται εδώ είναι πολύ σημαντικό και κέντρο της ενασχόλησης μου με τα κοινά ήταν και είναι ο άνθρωπος και πως θα μπορέσουμε να δώσουμε ουσιαστικές λύσεις στα προβλήματα της καθημερινότητας”, κατέληξε.

Πηγή: οrthodoxia.info






Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια