Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Πτολεμαΐδα: Τον έπιασαν με ναρκωτικά με το που βγήκε από τα ΚΤΕΛ


Συνελήφθη χθες το απόγευμα στην Πτολεμαΐδα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Εορδαίας, 43χρονος ημεδαπός, για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Αναλυτικότερα, στο πλαίσιο συντονισμένης δράσης για την καταπολέμηση της διακίνησης ναρκωτικών ουσιών και μετά από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, απογευματινές ώρες χθες, εντοπίστηκε από προαναφερόμενους αστυνομικούς, ο 43χρονος κατά την αποβίβασή του από υπεραστικό λεωφορείο στα ΚΤΕΛ Πτολεμαΐδας και σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν -5- συσκευασίες που περιείχαν ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού καθαρού βάρους -825- γραμμαρίων.

Συνεχιζόμενης της έρευνας πρόεκυψε ότι, ο 43χρονος μετέφερε την ανωτέρω ποσότητα κάνναβης, από τη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να τη διακινήσει στην πόλη της Πτολεμαΐδας, αποκομίζοντας συνολικά παράνομο περιουσιακό όφελος τουλάχιστον -9.900- ευρώ.

Προανάκριση για την υπόθεση ενήργησε το Τμήμα Ασφάλειας Εορδαίας, ενώ ο συλληφθείς με τη σχηματισθείσα σε βάρος του δικογραφία, οδηγήθηκε στην κα. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια