Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ο Πρωθυπουργός συναντήθηκε με τον αστυνομικό που πρόσφατα έχασε το πόδι του σε τροχαίο


Ένας άνθρωπος δίνει τη δική του μάχη για να μείνει όρθιος, κάτι που κατάφερε με σθένος να κάνει.
Ο πρωθυπουργός, κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, επισκέφτηκε το πρωί της Κυριακής τον αστυνομικό που πριν από λίγες μέρες τραυματίστηκε σοβαρά σε τροχαίο με τη μηχανή του. Μάλιστα, ο 48χρονος έχασε το πόδι του και, πρόσφατα, όπως έγραψε το Cretalive, κατόρθωσε να σηκωθεί.



Ο κ. Μητσοτάκης συγκινήθηκε από την ιστορία του αστυνομικού, στον οποίο έκανε ιδιαίτερη αναφορά από το βήμα, στην εκδήλωση για τις υπογραφές της σύμβασης «Χερσόνησος- Νεάπολη» του ΒΟΑΚ, στο Πολιτιστικό Συνεδριακό Κέντρο Ηρακλείου.

Όπως είπε, συγκλονίστηκε από όσα διαδραματίστηκαν πριν από μία βδομάδα στο Ρέθυμνο ενώ τον συγκινεί και κάθε παρόμοια ιστορία που, δυστυχώς, η Κρήτη έχει πολλές.
«Καταβάλλουμε βαρύ φόρο αίματος στην Κρήτη και κάνω τα πάντα για να αποκτήσουμε έναν σύγχρονο δρόμο που θα «ξεκλειδώσει» την αναπτυξιακή προοπτική του νησιού μας», τόνισε.




Πηγή: www.cretalive.gr







Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Περαστικά και να επανέλθει το παιδί οσο το δυνατόν..χορτασαμε προεκλογικες φιεστες ,ο τροπος που δοθηκε το βοηθημα στους αστυνομικούς στην ληξη του ετους και μη φορολογωντας το ηταν μελετημενος ώστε να πληρωθει το ποσο των 600€ πισω με μεγαλύτερο ,ειτε αμεσα(οσοι κανουν δηλωσεις πληρωμουν δικαοσια ευρω πανω και χανουν και παροχες οπως επιδοτουμενα δανεια , παιδικοί σταθμοι- επιδοματα τεκνων).οποτε στην κάλπη θα ληφθούν υπόψη δε θα ξεχαστεί