Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Συνάντηση της Ένωσης Αθηνών με τον Πρόεδρο του Κλάδου Αστυνομικού Σώματος ΙΣΟΤΗΤΑ της Κύπρου


Πραγματοποιήθηκε σήμερα Μ. Τρίτη 11 Απριλίου 2023 εθιμοτυπική συνάντηση του Προεδρείου της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών με τον Προέδρο του Κλάδου Αστυνομικού Σώματος ΙΣΟΤΗΤΑ της Κύπρου κ. ΛΟΪΖΙΔΗ Νικόλαο, με σκοπό τη γνωριμία, την ανταλλαγή απόψεων, ιδεών και μιας ενδεχομένης μελλοντικής συνεργασίας.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό κλίμα και ενημερωθήκαμε αναλυτικά για τα υπηρεσιακά αλλά και τα συνδικαλιστικά δρώμενα της Κύπρου και αφού ανταλλάξαμε τις πασχαλινές ευχές, ανανεώσαμε το ραντεβού μας για μελλοντική συνάντηση στην οποία θα συζητηθούν εκτενέστερα κοινές δράσεις και πρωτοβουλίες με σκοπό την καλυτέρευση των εργασιακών συνθηκών τόσο των αστυνομικών της Αθήνας, όσο και των αστυνομικών της μεγαλονήσου.

Ως Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών δηλώνουμε ότι θα είμαστε αλληλέγγυοι στους κοινούς αγώνες μαζί με τους αδελφούς μας Κύπριους αστυνομικούς.

Υ.Γ. Παραθέτουμε βίντεο (πατήστε εδώ) με την παρουσία του Προέδρου του Κλάδου Αστυνομικού Σώματος ΙΣΟΤΗΤΑ της Κύπρου κ. ΛΟΪΖΙΔΗ Νικολάου στον ΑΝΤ1 Κύπρου αμέσως μετά το πέρας της συνάντησης με το Προεδρείο της Ένωσής μας.




Για το Δ.Σ. της Ένωσης Αθηνών

Ο Πρόεδρος Πάκος Δημοσθένης

Ο Γενικός Γραμματέας Χύτας Κων/νος

Πηγή: easya.gr






Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια