Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Στη φυλακή ο Αστυφύλακας - Ελεύθερος ο Ειδικός Φρουρός


Σύμφωνα με πληροφορίες, κατά την απολογία του, ο κατηγορούμενος φέρεται να αρνήθηκε την κατηγορία που του αποδίδεται.

Προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε και ο «γείτονας» του αστυνομικού, ο οποίος φέρεται να του προμήθευε τα ναρκωτικά, ο οποίος στην απολογία του δήλωσε εξαρτημένος χρήστης ναρκωτικών ουσιών και ισχυρίστηκε ότι αποθήκευε τις ουσίες κατ´ εντολή τρίτου προσώπου, τον οποίο κατονόμασε ενώπιον του δικαστικού λειτουργού, λέγοντας ότι είχε κάνει και κάποιες παραδόσεις , κατ’ εντολή του. Ο λόγος, όπως φέρεται να ισχυρίστηκε, ήταν ότι του χρωστάτε χρήματα.

Οι σύντροφοι των δύο κατηγορουμένων, κατηγορούμενες για συνέργεια στη διακίνηση ναρκωτικών, αφέθηκαν ελεύθερες με τον περιοριστικό όρο της εμφάνισης δύο φορές στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής τους, ενώ στην σύντροφο του αστυφύλακα επιβλήθηκε επιπλέον και χρηματική εγγύηση 1500 ευρώ.

Ελεύθερος ο ειδικός φρουρός

Ελεύθερος χωρίς την επιβολή περιοριστικών όρων αφέθηκε ένας ειδικός φρουρός, με τον οποίο δούλευαν για χρόνια μαζί στην ομάδα ΔΙΑΣ. Στην απολογία του ισχυρίστηκε πως τα ναρκωτικά τ’ αγόραζε προς ιδία χρήση.

Ελεύθερος χωρίς όρους αφέθηκε και ο θείος του αστυφύλακα, ο οποίος συνελήφθη επ’ αυτοφώρω να δίνει ναρκωτικά το περασμένο Σάββατο στον Πειραιά.


Πηγή: naftemporiki.gr
 





Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια