Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Μήνυμα του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας προς το προσωπικό του Σώματος, για τις Άγιες ημέρες του Πάσχα


Γυναίκες και Άνδρες της Ελληνικής Αστυνομίας,

Αγαπητές και αγαπητοί συνάδελφοι,

Οι Άγιες αυτές Μέρες που διανύουμε, είναι η μεγαλύτερη γιορτή της Χριστιανοσύνης κατά την οποία αναβιώνονται τα πάθη του Κυρίου και οδηγούμαστε στο χαρμόσυνο γεγονός, την Ανάστασή Του.

Διανύουμε ημερολογιακά τη Μεγάλη Εβδομάδα, Εβδομάδα Παθών του Ιησού Χριστού, ο οποίος προδόθηκε, συνελήφθη, βασανίστηκε και μαρτύρησε επάνω στο Σταυρό. Ο λυτρωτικός θάνατος του Θεανθρώπου, αναδεικνύει την νίκη και την σωτηρία όλων μας. Η Θυσία του Κυρίου, σύμβολο ύψιστης πράξης αγάπης και συνεχούς επαγρύπνησης.

Το Άγιο Πάσχα αποτελεί το πέρασμα από το σκοτάδι στο φως. Το «Ανέσπερον φως της Αναστάσεως» είναι το σύμβολο της αναγέννησης και της ελπίδας για την ίδια τη ζωή αλλά και για όλη την Ανθρωπότητα.

Είθε το Άγιο φως να πλημμυρίσει απρόσκοπτα τις καρδιές μας με ελπίδα, να μας φανερώσει τον δρόμο της αγάπης και του σεβασμού προς το συνάνθρωπο. Να μας εφοδιάσει με δύναμη και αντοχή για τις καθημερινές δοκιμασίες και πάθη.

Επ’ ευκαιρία της χαρμόσυνης αυτής εορτής και της ανάληψης των καθηκόντων μου ως Αρχηγός του Σώματος της Ελληνικής Αστυνομίας, επιβεβαιώνω στους αστυνομικούς και στο προσωπικό της Ελληνικής Αστυνομίας ότι στέκομαι πλάι σας και θα είμαι αρωγός και συμπαραστάτης στο δύσκολο και σημαντικό καθήκον σας κατανοώντας την ευθύνη με την οποία είμαστε επιφορτισμένοι. Το φως και η χαρά της Αναστάσεως να σας συνοδεύουν πάντα κατά την επιτέλεση του έργου σας.

Εύχομαι ολόψυχα στον καθένα από εσάς και στις οικογένειες σας

Χρόνια Πολλά και Καλό Πάσχα.

Δυνατοί, σωματικά υγιείς και ψυχικά ήρεμοι να φτάσουμε στην Ανάσταση και να σηματοδοτήσουμε την νέα αρχή.







Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια