Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Κρήτη: Παραδίδεται στις Αρχές ο τράπερ που κατηγορείται για ομαδικό βιασμό φοιτήτριας




Άφαντος παραμένει ο γνωστός τράπερ που κατηγορείται για υπόθεση βιασμού στην Κρήτη, ωστόσο σήμερα Τετάρτη (5/4) αναμένεται να παραδοθεί στις αρχές, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο δικηγόρος του



Για βιασμό 19χρονης φοιτήτριας στο Ρέθυμνο κατηγορείται γνωστός τράπερ. Στον 24χρονο και σε δύο ακόμη συνεργάτες του ασκήθηκε ποινική δίωξη για ομαδικό βιασμό. Η νεαρή ισχυρίζεται ότι βρισκόταν υπό την επήρεια μέθης και κατηγορεί τον 24χρονο αλλά και τον φίλο της, ότι της πρόσφεραν ναρκωτικές ουσίες και στη συνέχεια την οδήγησαν στο ξενοδοχείο όπου τη βίασαν.


Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, από την ιατροδικαστική εξέταση δεν προέκυψαν ευρήματα που να συνηγορούν για βιασμό, ενώ όπως είπε το πρωί της Τετάρτης (5/4) ο δημοσιογράφος Στέφανος Κωνσταντινίδης στην εκπομπή «Super Κατερίνα», ο γνωστός τράπερ, ο οποίος είναι άφαντος όλο αυτό το διάστημα, αναμένεται να παραδοθεί στις Αρχές πολύ σύντομα.



«Αρνείται κάθε εμπλοκή του στη συγκεκριμένη υπόθεση» λέει ο δικηγόρος του τράπερ

«Ο πελάτης μου είναι πάρα πολύ ανήσυχος και σύντομα θα εμφανιστεί στο αστυνομικό τμήμα. Αργά το βράδυ θα πάω στην Κρήτη για να είμαι κοντά του και να ακολουθήσουμε τη διαδικασία της ανάκρισης. Αρνείται κάθε εμπλοκή του στη συγκεκριμένη υπόθεση. Δεν προκύπτει σχέση με τη συγκεκριμένη κοπέλα, δεν τη γνωρίζει. Μας δικαίωσε η ιατροδικαστική έκθεση που διέρρευσε. Δεν υπάρχουν ενδείξεις που να δείχνει ότι προηγήθηκε σεξουαλική επαφή χωρίς συναίνεση» τόνισε ο δικηγόρος του, Νίκος Αλετράς στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου.

Πηγή: www.reader.gr







Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια