Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ισόβια στον σαμουράι της Νέας Ερυθραίας


Η ποινή της ισόβιας κάθειρξης επιβλήθηκε στον επονομαζόμενο «σαμουράι» της Νέας Ερυθραίας για τη δολοφονία υπαλλήλου εταιρίας εγκατάστασης φυσικού αερίου.

Επιπλέον του επιβλήθηκε κάθειρξη 13 ετών για τον τραυματισμό του ιδιοκτήτης της εταιρίας και οκτώ μήνες και 900 ευρώ χρηματική ποινή για τις κατηγορίες της κατοχής ναρκωτικών, οπλοφορίας, οπλοχρησίας και παράνομης οπλοκατοχής.


Ο 40χρονος κατηγορούμενος, αποκαλούμενος ως «σαμουράι» της Νέας Ερυθραία, απολογήθηκε την Πέμπτη 6 Απριλίου και απέδωσε τη δολοφονική επίθεση στους δύο εργαζόμενους, στον εθισμό του σε ναρκωτικές ουσίες.
Το χρονικό της επίθεσης

Ένα πρωί Σαββάτου του Οκτώβρη του 2021 ο άνδρας βγήκε στον δρόμο φορώντας στολή τζούντο και πλησίασε νευρικά τους δυο άνδρες οι οποίοι εργάζονταν σε εταιρεία εγκατάστασης φυσικού αερίου.


Λίγα λεπτά αργότερα ένας 43χρονος υπάλληλος πέφτει νεκρός από τις σφαίρες ενώ ο δεύτερος διακομίζεται με σοβαρό τραύμα στο νοσοκομείο, όμως διαφεύγει τελικά τον κίνδυνο.

Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί οι οποίοι εντόπισαν το σπίτι του 40χρονου και τον συνέλαβαν.

Ο δράστης είχε αφήσει -ή πετάξει- το όπλο στην πυλωτή της πολυκατοικίας του και όταν ερωτήθηκε από αστυνομικούς για την πράξη του φέρεται ότι είπε πως «με έχουν δέσει με μαύρη μαγεία. Ο Σατανάς με έβαλε να το κάνω».
Το οπλοστάσιο στο σπίτι του 40χρονου

Οι αστυνομικοί εντόπισαν στο σπίτι του 40χρονου μεταξύ άλλων :περίστροφο

μεταλλικό τσεκούρι
ξίφος
δύο αυτοσχέδια δρεπάνια
στολή πολεμικής τέχνης
36 φυσίγγια
6 κάλυκες



Πηγή: in.gr





Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια