Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Λάρισα: Έριχνε πέτρες σε καταστήματα και άρπαζε ό,τι μπορούσε



Από τα 14 καταστήματα που είχε διαρρήξει, είχε αρπάξει συνολικά 2.390 ευρώ, υπολογιστές, κινητά και τσιγάρα

Από τις 15 Φεβρουαρίου «χτυπούσε» καταστήματα στο κέντρο της Λάρισας, στην ευρύτερη περιοχή της πόλης και στον Τύρναβο ένας άνδρας, ο οποίος έσπαζε με πέτρες τις τζαμαρίες και έκλεβε ό,τι μπορούσε. Μετά από έρευνα της Ασφάλειας, συνελήφθη στα όρια του αυτοφώρου και εξιχνιάστηκαν 16 διαρρήξεις.

Ο δράστης εντοπίστηκε την Παρασκευή σε μια περιοχή του Δήμου Τυρνάβου και σε έρευνα που έγινε στο σπίτι του από αστυνομικούς της Ασφάλειας Λάρισας και του τοπικού τμήματος κατασχέθηκαν τέσσερα κινητά τηλέφωνα, τρεις φορητοί υπολογιστές και τρία σακουλάκια με κέρματα αξίας 135,05 ευρώ, τα οποία αποδόθηκαν στους δικαιούχους.



Από τα 14 καταστήματα που είχε διαρρήξει, ενώ είχε κάνει και δυο απόπειρες, είχε αρπάξει συνολικά 2.390 ευρώ, τέσσερις φορητούς υπολογιστές, πέντε κινητά τηλέφωνα, πακέτα τσιγάρων, υλικά επιπλοποιίας και καλώδιο μήκους περίπου 300 μέτρων.

Ο δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας με την δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του για κλοπές τετελεσμένες και σε απόπειρα, ενώ ερευνάται τυχόν εμπλοκή του και σε άλλες διαρρήξεις.





Πηγή: www.protothema.gr







Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια