Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Στην Πρόεδρο της Δημοκρατίας αύριο ο πρωθυπουργός


Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης αύριο Σάββατο 22 Απριλίου και ώρα 11:00 θα έχει συνάντηση με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου στο Προεδρικό Μέγαρο.


Υπενθυμίζεται πως ο πρωθυπουργός είχε δηλώσει την Τετάρτη ότι από το Σάββατο ξεκινά επίσημα η προεκλογική περίοδος.

«Το τέλος επιτηδεύματος θα σβήσει μέσα στην επόμενη τετραετία»

 

«Προσερχόμαστε σε αυτή την προεκλογική περίοδο με την αυτοπεποίθηση ενός κόμματος το οποίο τίμησε τη συμφωνία αλήθειας την οποία υπογράψαμε με τις Ελληνίδες και τους Έλληνες τον Ιούλιο του 2019», ανέφερε νωρίτερα ο Κυριάκος Μητσοτάκης συνομιλώντας με πολίτες στην κεντρική πλατεία της Μεγαλόπολης, όπου μετέβη στο πλαίσιο της περιοδείας του σε Αργολίδα, Αρκαδία και Μεσσηνία.


«Βρισκόμαστε, ουσιαστικά, μία μέρα πριν από την επίσημη προκήρυξη των εκλογών. Αύριο θα πάω στην Πρόεδρο της Δημοκρατίας και θα εισηγηθώ τη διάλυση της Βουλής, έτσι ώστε να οδηγηθούμε σε εκλογές την 21η Μαΐου» δήλωσε ο πρωθυπουργός.


«Το τέλος επιτηδεύματος θα σβήσει εντός της επόμενης τετραετίας» ανακοίνωσε εξάλλου ο πρωθυπουργός, υπογραμμίζοντας πως η κυβέρνησή του θα συνεχίσει την πολιτική μείωσης των φόρων, στήριξης των επενδύσεων και ισχυροποίησης της Ελλάδος σε μια ταραγμένη γειτονιά.


Πηγή: naftemporiki.gr






Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια