Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Άλιμος: Οδηγός καταγγέλλει άγριο ξυλοδαρμό από αστυνομικούς



Οδηγός καταγγέλλει ότι αστυνομικοί με πολιτικά κατέβηκαν επί της λεωφόρου Αλίμου και τον ξυλοκόπησαν


Μια νέα καταγγελία για ξυλοδαρμό οδηγού από αστυνομικό έφερε στο φως το κεντρικό δελτίο του STAR.

Σε βίντεο ντοκουμέντο φαίνεται ένα φορτηγό να κινείται με κατεύθυνση προς την παραλιακή όταν ένα αυτοκίνητο μέσα στο οποίο επέβαινε ένας αστυνομικός με πολιτικό και ένα δεύτερο άτομο ξεκίνησαν να κάνουν επικίνδυνους ελιγμούς.


Ο κύριος Γιώργος ένα από τα φερόμενα θύματα των αστυνομικών στη Λεωφόρο Αλίμου, μιλώντας στην κάμερα ανέφερε: «Ήμουν στην αριστερή λωρίδα. 'Εκανε δύο σφήνες, μπήκε μπροστά μου, έκανε ένα φρενάρισμα και κοκκάλωσε μπροστά μου. Αν δεν φρενάριζα θα γινόταν και ατύχημα».

Τα πράγματα φαίνεται ότι έγιναν χειρότερα αφού ο οδηγός κατήγγειλε ότι δέχθηκε άγρια επίθεση από τα δύο άτομα που βγήκαν από το αμάξι.

«Καθόμουν στο αυτοκίνητο, προσπάθησε να με τραβήξει έξω λέγοντάς μου ότι "είναι από την Ασφάλεια". Τον απώθησα και τότε με χτύπησε και μου πήρε το κινητό. Με χτύπησε στο αυτί και στο πρόσωπο γενικά. Με γρονθοκόπησε κανονικά, με τα δυο χέρια μου έδινε μπουνιές στο πρόσωπο» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Γιώργος.






Ο αστυνομικός ωστόσο υποστηρίζει ότι δεν λήστεψε και ότι δεν χτύπησε τον οδηγό. Ο δικηγόρος του μάλιστα αναφέρει «Ούτε έχει προβεί σε κάποια κλοπή ούτε έχει γρονθοκοπήσει ή έχει προκαλέσει σωματικές βλάβες».

Ο αστυνομικός από την πλευρά του υποστηρίζει ότι δεν χτύπησε και δε λήστεψε τον οδηγό.

Ο αστυνομικός και ο φίλος του συνελήφθησαν από συναδέλφους του και εις βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία.



Πηγή: www.newsbomb.gr







Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια