Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Η Ένωση Αλεξανδρούπολης για την Εργατική Πρωτομαγιά


Διαβάστε την ανακοίνωση




ΠΡΟΣ : Μ.Μ.Ε. – ΜΕΛΗ ΜΑΣ

ΘΕΜΑ: Εργατική Πρωτομαγιά



Με αφορμή τον εορτασμό της Εργατικής πρωτομαγιάς, δηλώνουμε ότι συμμετέχουμε στους αγώνες για τα εργασιακά δικαιώματα και είμαστε αλληλέγγυοι σε όλους τους εργαζόμενους.

Σε μια εποχή που τα προβλήματα των εργαζομένων συνεχίζουν να υφίστανται και να διογκώνονται, οφείλουμε όλοι οι εργαζόμενοι να εντείνουμε τις προσπάθειες για διαφύλαξη των εργασιακών μας κεκτημένων και να συμμετέχουμε, με όλες μας τις δυνάμεις και από οποιαδήποτε θέση, στην πάλη εναντίον όσων επιβουλεύονται τα δικαιώματά μας.

Ως Ένωση Αστυνομικών Αλεξανδρούπολης θα είμαστε παρόντες σε όλους τους κοινούς αγώνες των συνδικάτων, αποδεικνύοντας έμπρακτα ότι είμαστε κομμάτι της κοινωνίας με τα ίδια προβλήματα και τις ίδιες διεκδικήσεις, όσο και αν κάποιοι θέλουν πολλές φορές να μας βάζουν απέναντι.

Συναδέλφισσες και Συνάδελφοι θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε για τη βελτίωση των συνθηκών εργασίας μας, την αύξηση των κατακερματισμένων εισοδημάτων μας αλλά και για το μείζον ζήτημα της αναγνώρισης του επικίνδυνου της εργασίας του Έλληνα Αστυνομικού, κάτι που έχει αποδειχτεί περίτρανα με το αίμα των συναδέλφων μας στην διάρκεια των χρόνων, ωστόσο για ακόμα μια φορά η κυβέρνηση μας άφησε με υποσχέσεις, αρνούμενη την αναγνώριση του.

Καλούμε όλους τους συναδέλφους μας να συμμετάσχουν στην συγκέντρωση που θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 1 Μαΐου 2023 μπροστά από το Εργατικό Κέντρο και ώρα 11:00΄.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος

 

 

ΤΟΥΦΑΚΗΣ Χρήστος


 

Ο Γενικός Γραμματέας

 

 

ΛΙΤΣΚΑΣ Νικόλαος


 






Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια