Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ο Παναγιώτης Παπαδόπουλος γράφει για τον Γιώργο Καραϊβάζ


Ανάρτηση του Παναγιώτη Παπαδόπουλου:

Δύο χρόνια από την δολοφονία του αγαπημένου μας Γιώργου......
Και κάτι άλλο Στάθα που είναι και δική σου(νομίζω) βασανιστική ερώτηση....Πως γίνεται ένα αστυνομικό - "σύγχρονο" νεοφιλελεύθερο Κράτος σήμερα στην Ελλαδική παρακμή της μετα-μεταπολίτευσης που στηρίζεται στο "δόγμα της Ασφάλειας" και στην Καταστολή,στην τακτική επίδειξη της ΜΑΤ-βιαιότητας και ανεξέλεγκτης αυθαιρεσίας .....να μην είναι σε θέση να συλλάβει 2 χρόνια τους δολοφόνους του Γιώργου,είναι απορία που ταλαιπωρεί και "τρελαίνει" κάθε λογική σκέψη?! Ποιός και ποιοί Στάθα βάζουν εμπόδια και δυσκολίες στην πορεία των ερευνών ή οι έρευνες είναι άτονες και τυπικές που οδηγούν την δολοφονία του Γιώργου στο "συρτάρι" και μάλλον στο απρόβλεπτο τυχαίο γεγονός που θα αποκαλύψει στο άγνωστο μέλλον τους δολοφόνους ?

Τελικά το Οργανωμένο ΄Εγκλημα είναι πιο οργανωμένο από το "οργανωμένο Κράτος"? Το άλλο σενάριο,η συνεργασία της οργανωμένης λούμπεν μαφίας(συμβόλαια θανάτου με "άγνωστα αφεντικά") με την ελληνική παρα-κρατική μαφία είναι εν τέλει πιο δυνατή "συμμαχία" από το "Κράτος Δικαίου" του Μητσοτάκη και του Θεοδωρικάκου ώστε να καθιστούν την σύλληψη των φονιάδων και την εξιχνίαση της υπόθεσης, μια απίθανη πιθανότητα ?

 Την απάντηση θα την πάρει ο άνεμος ή θα την δώσουν τα γεγονότα(άν η δολοφονία του Γιώργου φωτισθεί κάποια στιγμή, επιτέλους......)?




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια