Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Λάζαρος Λασκαρίδης: Σε κρίσιμη κατάσταση ο αντιδήμαρχος Καλλιθέας




Πτώση από μπαλκόνι την ώρα που βρισκόταν σε εκδήλωση του δήμου Καλλιθέας το απόγευμα της Πέμπτης είχε ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού του δήμου Καλλιθέας και δημοσιογράφος, Λάζαρος Λασκαρίδης, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο νοσοκομείο «Γεώργιος Γεννηματάς».


Στο νοσοκομείο «Γεώργιος Γεννηματάς» σε σοβαρή κατάσταση βρίσκεται ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού του δήμου Καλλιθέας και δημοσιογράφος, Λάζαρος Λασκαρίδης, μετά από πτώση, που είχε από μπαλκόνι την ώρα που βρισκόταν σε εκδήλωση του δήμου Καλλιθέας το απόγευμα της Πέμπτης (27/4). Μάλιστα, αυτήν την ώρα υποβάλλεται σε χειρουργική επέμβαση.

Όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες του kallitheaonline, περίπου στις 18:30 το απόγευμα ο αντιδήμαρχος στηρίχθηκε σε κάγκελο που υποχώρησε, με αποτέλεσμα να πέσει με την πλάτη στο έδαφος από ύψος 2,5-3μ.

Έχασε τις αισθήσεις του τις οποίες ανέκτησε λίγα λεπτά αργότερα. Από την πτώση ο Λάζαρος Λασκαρίδης υπέστη βαριά κρανιοεγκεφαλική κάκωση και βαριά κάκωση στον θώρακα.



Ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ αλλά για την μεταφορά του φορείου από το σημείο προς το ασθενοφόρο, χρειάστηκε να συνδράμουν άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας προκειμένου να το βγάλουν καθώς το σημείο της πτώσης είναι δυσπρόσιτο.

Αυτό που αξίζει να αναφερθεί, είναι ότι από το πρωί ο Λάζαρος Λασκαρίδης δέχεται ευχές, καθώς είχε γενέθλια.



Πηγή: www.reader.gr







Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια