Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Συνάντηση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Β/Α Αττικής με τον Aστέριο Μαντζιώκα


To Δ.Σ. της Ένωσης συναντήθηκε με τον νέο Προϊστάμενο της Γ.Α.Δ.Α., Υποστράτηγο κ. Μαντζιώκα Αστέριο.

Στον νέο Προϊστάμενο τέθηκαν αναλυτικά όλα τα προβλήματα που προκαλούν τεράστιες δυσλειτουργίες στις υπηρεσίες που εδρεύουν στα γεωγραφικά όρια της Διεύθυνση Αστυνομίας Βορειοανατολικής Αττικής, πολλά δε από αυτά είναι χρόνια.

Ειδικότερα, τέθηκε με ιδιαίτερη ανάλυση και επιτακτικότητα η τεράστια έλλειψη προσωπικού αλλά και η μη ορθολογική χρήση του υπάρχοντος. Τέθηκε ιδίως η υπερπληθώρα φυλάξεων ’’σταθερών στόχων’’, και η πέρα από κάθε λογική, συστηματική ενίσχυση άλλων Διευθύνσεων (ιδίως Αλλοδαπών και Μεταγωγών Αττικής) . Εξωπραγματική φαντάζει και η συνεχής αφαίμαξη των Τμημάτων Τροχαίας της Δ/νσης Β/Α με αποτέλεσμα να είναι ορατή ′′δια γυμνού οφθαλμού′′ η ποιοτική υποβάθμιση των αστυνομικών υπηρεσιών προς τους πολίτες. Τώρα που ξεκίνησε η προεκλογική εκστρατεία των κομμάτων και των υποψηφίων το πρόβλημα φαντάζει ανυπέρβλητο με ότι αυτό συνεπάγεται για πολίτες και εργαζόμενους αστυνομικούς. Σημειώσαμε με ιδιαίτερη έμφαση στον κ. Γενικό και τα μεγάλα προβλήματα καταστρατηγήσεως του ωραρίου που ανατρέπει κάθε οικογενειακό μας προγραμματισμό.

Ο κος Γενικός έδειξε γνώστης των θεμάτων και η αίσθηση που αποκομίσαμε είναι ότι θα υπάρξει εκ μέρους του ισχυρή θεσμική παρέμβαση για σταδιακή εκτόνωση των εντάσεων που αυτονόητα προκαλούνται από τη μεγάλη συσσώρευση των θεμάτων. Θέλουμε να πιστεύουμε ότι η στάση του είναι απόλυτα ειλικρινής και τον ευχαριστούμε ιδιαιτέρως για την κατανόηση, την ευγένεια και το σεβασμό στο έργο της συνδικαλιστικής μας οργάνωσης.

Ευελπιστούμε ότι όλα θα έχουν πλέον μια καινούρια αφετηρία διαχείρισης και επίλυσης. Εμείς θα είμαστε αρωγοί της.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                 Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ                   ΠΑΣΠΑΛΑΡΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ


Πηγή: easybaa.gr






Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια