Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Μεθυσμένοι έφτασαν στην Ελλάδα οι διαιτητές του αγώνα ΑΕΚ-Άρης


Μεθυσμένη έφτασε στην Αθήνα η πολωνική διαιτητική ομάδα που έχει οριστεί για να διευθύνει το σημερινό αγώνα των πλέι οφ ΑΕΚ-Άρης (9/4, 18:00) και προκάλεσε επεισόδιο κατά την άφιξή της στο «Ελευθέριος Βενιζέλος».


Ο Πάβελ Ρατσκόβσκι, οι βοηθοί του Ράντοσλαβ Σιέτζκα, Άνταμ Κούπσικ και ο VAR Κριστόφ Γιάκουμπικ εμφανίστηκαν σε κατάσταση μέθης κι εκτός του επεισοδίου που προκάλεσαν στον ελληνικό αερολιμένα, σύμφωνα με πληροφορίες δημιούργησαν πρόβλημα και στη διάρκεια της πτήσης προς την ελληνική πρωτεύουσα.

Αυτόπτες μάρτυρες επιβεβαίωσαν πως οι Πολωνοί διαιτητές είχαν έντονη λογομαχία με Έλληνες επιβάτες, αναφέρθηκαν απαξιωτικά στο ελληνικό πρωτάθλημα και συνέχισαν να διαπληκτίζονται ακόμα και μετά την προσγείωση του αεροσκάφους.

Η είδηση επιβεβαιώθηκε επίσης από την ΠΑΕ ΑΕΚ. Να σημειωθεί πως οι τέσσερις Πολωνοί δεν είχαν επικοινωνήσει έως το μεσημέρι με τους ανθρώπους της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, οπότε δημιουργείται εύλογα το ερώτημα εάν τελικά θα εμφανιστούν, αν θα είναι σε θέση να διαιτητεύσουν αλλά κι αν θα τους επιτραπεί.

Πηγή: naftemporiki.gr






Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια