Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Πόρος: Αστυνομικός τραυματίστηκε ελαφρά από οδηγό που έκανε επικίνδυνους ελιγμούς


Από το Αστυνομικό Τμήμα Πόρου Αττικής, συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στη δικαιοσύνη δύο άντρες, ένας αλλοδαπός και ένα ημεδαπός, ο καθείς για ξεχωριστά αδικήματα.

Αναλυτικότερα την 6/4/2023, ημέρα Πέμπτη, ένας αλλοδαπός ηλικίας 33 ετών, για παράβαση των αδικημάτων της πλημμελούς φύλαξης ανηλίκου ενώ στερούταν ταυτοχρόνως τα απαραίτητα νομιμοποιητικά έγγραφα για την παραμονή του στη χώρα.

Την ίδια ημέρα, και συγκεκριμένα τις απογευματινές ώρες, ημεδαπός ηλικίας 28 ετών, επιβαίνοντας σε Ι.Χ. αυτοκίνητο, αφού πραγματοποίησε σειρά επικίνδυνων ελιγμών, σε κεντρικές οδούς του Πόρου, αρνήθηκε να συμμορφωθεί σε γενόμενο τροχονομικό έλεγχο, τραυμάτισε ελαφρά αστυνομικό, τον οποίο στη συνέχεια αποπειράθηκε να εμβολίσει με το όχημα του χωρίς επιτυχία.

Στο σημείο κλήθηκαν αστυνομικές ενισχύσεις, οι οποίες αφού εντόπισαν τον ανωτέρω δράστη στην ευρύτερη περιοχή του Ασκελίου, το συνέλαβαν και σε βάρος του σχηματίστηκε ποινική δικογραφία για τις παραβάσεις των αδικημάτων αντίστασης, απείθειας, απλής σωματικής βλάβης, απειλής, εξύβρισης και απόπειρας επικίνδυνης σωματικής βλάβης Υπαλλήλου του Δημοσίου, καθώς και παραβάσεις των Νόμων περί όπλων και εξαρτησιογόνων ουσιών, ενώ ο ίδιος οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Πειραιά.


πηγή: saronicmagazine.gr






Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια