Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Τεράστια συμμετοχή στην κοινή αιμοδοσία Ε.ΑΣ.Υ.Α.–Α.Ε.Α.Ε. στο ΚΕ.ΜΕ.Α.


Συγκινητική ήταν για ακόμα μια φορά η προσέλευση των μελών μας ύστερα από το κάλεσμα των Ενώσεών μας, στην εθελοντική αιμοδοσία που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 26 Απριλίου 2023 στην αίθουσα του Κέντρου Μελετών Ασφαλείας.

Ο μεγάλος αριθμός των συναδέλφων μας οι οποίοι προσήλθαν για να επιτελέσουν το «ιερό τους καθήκον», επιβεβαίωσε για ακόμα μια φορά ότι ο Έλληνας Αστυνομικός διακατέχεται από υψηλό αίσθημα κοινωνικής ευθύνης και προσφοράς στο κοινωνικό σύνολο.

Οι μονάδες αίματος που συλλέχθηκαν θα χρησιμοποιηθούν για την κάλυψη συναδέλφων – μελών των Ενώσεών μας και οικείων τους προσώπων, καθώς και συμπολιτών μας που πάσχουν από μεσογειακή αναιμία και χρήζουν μετάγγισης αίματος.

Θα πρέπει να γνωρίζουν οι συνάδελφοί μας ότι πέραν των εθελοντικών αιμοδοσιών που διενεργεί κατά διαστήματα η Ένωση Αθηνών, μπορούν επίσης να μεταβαίνουν στο νοσοκομείο «ΣΩΤΗΡΙΑ», στο κτίριο αιμοληψίας, ή σε οποιοδήποτε άλλο νοσοκομείο που διαθέτει μονάδα αιμοληψίας, αναφέροντας τον υπ. αριθμ. 11894 αριθμό μητρώου της τράπεζας αίματος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών.

Η αγαστή συνεργασία των Ενώσεων Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών και Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος που ξεκίνησε με τη συνδιοργάνωση αθλητικών εκδηλώσεων φιλανθρωπικού χαρακτήρα, συνεχίστηκε με μια κοινή αιμοδοσία και στο μέλλον θα πραγματοποιήσουμε ανάλογες κοινές δράσεις.

Τέλος, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τη Διευθύντρια του ΚΕ.ΜΕ.Α. κα ΚΟΡΩΝΗ Κωνσταντία και τον αναπληρωτή Διευθυντή του ΚΕ.ΜΕ.Α. κ. ΓΕΡΑΣΙΜΙΔΗ Νικόλαο για την παραχώρηση της αίθουσας και την άριστη φιλοξενία, καθώς και τον Προϊστάμενο Επιτελείου του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγο κ. ΓΚΑΡΙΛΑ Ελευθέριο, ο οποίος συμμετείχε στην αιμοδοσία δίνοντας αίμα.

Δίνω Αίμα σημαίνει Δίνω Ζωή

Για το Δ.Σ. της Ένωσης Αθηνών

Ο Πρόεδρος Πάκος Δημοσθένης

Ο Γενικός Γραμματέας Χύτας Κων/νος

 

Για το Δ.Σ. της Α.Ε.Α.Ε. 

Ο Πρόεδρος Τζατζάκης Γεώργιος

Ο Γενικός Γραμματέας Ουσταμπασίδης Ρήγας




Πηγή: easya.gr






Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια