Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Διέρρηξαν κοσμηματοπωλείο στην Καβάλα και πούλησαν τα κλοπιμαία



Η διάρρηξη έγινε τις πρώτες πρωινές ώρες της Μ. Δευτέρας και οι δράστες διέφυγαν πριν φτάσουν τα πρώτα περιπολικά

Βήμα προς βήμα κατέγραψαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Καβάλας τις κινήσεις τριών κακοποιών που διέρρηξαν ένα κοσμηματοπωλείο στην πόλη και άρπαξαν τιμαλφή μεγάλης αξίας. Έτσι, κατάφεραν να τους ακολουθήσουν και να περάσουν χειροπέδες σε έναν από αυτούς στην Θεσσαλονίκη, όπου πούλησε τα κλοπιμαία.

Η διάρρηξη έγινε τις πρώτες πρωινές ώρες της Μ. Δευτέρας και οι δράστες διέφυγαν πριν φτάσουν τα πρώτα περιπολικά. Όμως, κάμερες ασφαλείας κατέγραψαν την πορεία τους και οι αστυνομικοί εντόπισαν το ενεχυροδανειστήριο στην Θεσσαλονίκη, όπου οι δυο από αυτούς πούλησαν τα κλοπιμαία. Ένα μέρος από τα κλεμμένα τιμαλφή βρέθηκε εκεί και συνελήφθη η Ελληνίδα υπεύθυνη του ενεχυροδανειστηρίου που τα αγόρασε.



Το απόγευμα της ίδιας ημέρας, εντοπίστηκε και ένας Έλληνας που είχε πουλήσει τα κοσμήματα και συνελήφθη. Μάλιστα, από την προανάκριση προέκυψε ότι οι δύο από τους διαρρήκτες του κοσμηματοπωλείου είχαν διαρρήξει νωρίτερα και άλλη μία επιχείρηση στην Καβάλα, από την οποία είχαν αρπάξει χρήματα και τρεις φιάλες με οινοπνευματώδη ποτά.

Ο δράστης και η υπεύθυνη του ενεχυροδανειστηρίου οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας κατηγορούμενοι για διακεκριμένη κλοπή και αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος, κατά περίπτωση, ενώ οι αστυνομικοί αναζητούν τους δύο συνεργούς του πρώτου.


Πηγή: www.protothema.gr







Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια