Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Δωρεά σύγχρονου εκπαιδευτικού υλικού από τους Ειδικούς Φρουρούς Κρήτης προς την Ε.Κ.Α.Μ.




Η Ένωση Ειδικών Φρουρών Κρήτης δώρισε σύγχρονο εκπαιδευτικό υλικό στην Ε.Κ.Α.Μ. Κρήτης. Η παράδοση έγινε στην έδρα της Ε.Κ.Α.Μ. Κρήτης, παρουσία του Διοικητή της Ε.Κ.Α.Μ. και του Αστυνομικού Διευθυντή Ηρακλείου Ταξιάρχου κ. Σπυριδάκη Νικολάου.

Η Ένωσή μας βρίσκεται πάντοτε στο πλευρό του συναδέλφου και στέκεται «αρωγός» σε οποιαδήποτε προσπάθεια γίνεται για την αναβάθμιση της εκπαίδευσης προς τους αστυνομικούς.

Στο σημείο αυτό θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Όμιλο Σούπερ Μάρκετ «ΧΑΛΚΙΑΔΑΚΗΣ» καθώς και την Κατασκευαστική Εταιρεία «PHOENIX VILLAS», μιας και μέρος του εκπαιδευτικού υλικού που χορηγήθηκε, κατέστη δυνατόν να αγοραστεί κατόπιν δωρεάς των ανωτέρω. Τους ευχαριστούμε θερμά για την ευγενική τους δωρεά και την υποστήριξη.

Σαν συνδικαλιστικός φορέας δίνουμε τεράστια σημασία στην εκπαίδευσή μας και εγγυόμαστε προς τους συναδέλφους μας, ότι θα βοηθάμε από οποιαδήποτε θέση μπορούμε για να ενισχύεται η αναβάθμιση της εκπαίδευσης στον κλάδο.

Στο έργο αυτό καλούμε και την Πολιτεία, να πράττει τα δέοντα για να ενισχύει με κάθε τρόπο το έργο που καλούμαστε όλοι να κάνουμε, ως πολίτες και ως αστυνομικοί.




Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                      Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΤΣΑΝΑΚΤΣΙΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ                              ΣΙΑΜΕΤΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ










Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια