Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Δυναμική η παρουσία της Ένωσης Πειραιά στο Συνέδριο της ΠΟΑΣΥ


Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Πειραιά, συμμετείχε διά των αντιπροσώπων της στο 33ο Τακτικό Συνέδριο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων ΠΟΑΣΥ
============================


Οι διεργασίες του συνεδρίου ξεκίνησαν χθες 29-3-2023 και ολοκληρώθηκαν σήμερα, όπου εκτός των άλλων ο Πρόεδρος της Ένωσής μας και Οργανωτικός Γραμματέας της ΠΟΑΣΥ κ. Σπύρος Λιότσος, στην ομιλία του, αναφέρθηκε στην «Κορωνίδα των διεκδικήσεων» του κλάδου μας που δεν είναι άλλο από την αναγνώριση της επικινδυνότητας της εργασίας μας.


Απόσπασμα ομιλίας:
➡️ Η διεκδίκηση για την αναγνώριση του επαγγέλματος του Αστυνομικού ως «Επικίνδυνο», η αναγνώριση δηλαδή της επικινδυνότητας της εργασίας μας, δεν πρέπει να είναι μόνο ένα καλοδεχούμενο επίδομα, αλλά ένα ολόκληρο πλαίσιο προστασίας της υγείας και της ασφάλειας όλων των εργαζομένων Αστυνομικών χωρίς εξαιρέσεις…
➡️ Το περιβάλλον εργασίας μας χαρακτηρίζεται κατά κανόνα από ακραίες συνθήκες…
➡️ Άρα επιβάλλεται, Ναι, η διεκδίκηση ενός χρηματικού επιδόματος, αλλά μαζί και ΟΧΙ ξεκομμένα από ένα γενικότερο πλαίσιο διεκδικήσεων. Απαιτείται ένα επιστημονικό και ολοκληρωμένο διεκδικητικό πλαίσιο της Ομοσπονδίας που θα αφορά την ουσιαστική αναγνώριση της Επικινδυνότητας της εργασίας μας.
🔵 Επίσης, τιμητική ήταν η πρόταση που έγινε στην αντιπρόσωπο και Γεν. Γραμματέα της Ένωσής μας κα Αργυρώ Μαλαχία και ευχαριστούμε όλους τους συνέδρους που την εξέλεξαν για δεύτερη συνεχή φορά στο προεδρείο του 33ου Συνεδρίου ως Αντιπρόεδρο αυτού.
Τέλος, μοναδική ήταν η Έκθεση Πυρογραφίας κατά την διάρκεια του συνεδρίου, του συναδέλφου μας κ Δετσαρίδη Δημήτριου από την Συνδικαλιστική κίνηση Αστυνομικών Ξάνθης που του αξίζουν συγχαρητήρια.
Συνεχίζουμε…
Για το Δ.Σ









Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια