Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Μασίν Γκαν Κέλι: Αστυνομικό ελικόπτερο επενέβη για να σταματήσει το πάρτι του και εκείνος έβγαλε... φλογοβόλο (BINTEO)


Τα 33α γενέθλιά του γιόρτασε ο Μασίν Γκαν Κέλι, αλλά το πάρτι του έληξε νωρίτερα από ό,τι περίμενε.

Ο Αμερικανός ράπερ και ηθοποιός οργάνωσε ένα ξέφρενο πάρτι, το οποίο φαίνεται να ξέφυγε των ορίων, καθώς χρειάστηκε να παρέμβει η αστυνομία. Κατά τη διάρκεια της βραδιάς, οι αρχές έφτασαν με ελικόπτερο για να τελειώσει η συγκέντρωση και η αντίδραση του Κέλι δεν ήταν η αναμενόμενη.

Ο 33χρονος πήρε ένα φλογοβόλο, το οποίο ήταν δώρο της κωμικού και συγγραφέως τηλεοπτικών εκπομπών Γουίτνεϊ Κάµινγκς και το χρησιμοποίησε, διασκεδάζοντας.

Στα βίντεο που ανάρτησε μέσω Instagram, εμφανίζεται να στέκεται έξω από το σπίτι του και να κουνάει το στρατιωτικού τύπου όπλο, ενώ την ίδια ώρα ακουγόταν το αστυνομικό ελικόπτερο. «Το πάρτι τελείωσε. Παιδιά πρέπει να φύγετε» φωνάζουν οι άνδρες της αστυνομίας.

 

Δείτε το βίντεο



 

«Απλά είπα σε μερικούς ανθρώπους να έρθουν» απάντησε ειρωνικά μέσα από το post του, ο ράπερ.

 

Ο Γουίτνεϊ Κάµινγκς, ανέλαβε την ευθύνη για την προμήθεια του φλογοβόλου, έγραψε στο Instagram: «Πείτε ό,τι θέλετε για μένα, αλλά κάνω καταπληκτικά δώρα. Το φλογοβόλο είναι μία ευγενική προσφορά».

 

«Ευχαριστώ για το δώρο Γουίτνεϊ Κάµινγκς. Προφανώς είμαι αρκετά υπεύθυνος για να έχω ένα από αυτά» ανέφερε με τη σειρά του ο Μασίν Γκαν Κέλι, σε μία διαφορετική ανάρτηση.




Πηγή:protothema.gr






Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια