Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Aγρίνιο: Κλήσεις σε απολογία-μετακινήσεις αστυνομικών μετά την νύχτα εμπρησμών κάδων


Η ηγεσία της Αστυνομίας σε τοπικό και περιφερειακό επίπεδο εντόπισε σοβαρά επιχειρησιακά λάθη και παραλείψεις σύμφωνα με πληροφορίες, μετά το μπαράζ εμπρησμών σε κάδους τη νύχτα της Μ. Τετάρτης 12 Απριλίου, για τους οποίους συνελήφθησαν τελικά τέσσερα νεαρά άτομα.

Την επομένη η Αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη των υπαιτίων, όμως η διαχείριση κατά τη διάρκεια των συμβάντων έχει προκαλέσει σοβαρά ερωτηματικά και ενόχληση για το πώς οι νεαροί έκαιγαν τον έναν κάδο μετά τον άλλο επί ώρες, χωρίς να εντοπιστούν, προχωρώντας συνολικά σε 36 εμπρησμούς.

Για τα παραπάνω καλούνται να απαντήσουν επτά συνολικά αστυνομικοί της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ακαρνανίας, που είχαν οριστεί σε θέσεις ευθύνης κατά διάρκεια της επίμαχης νύχτας.

Έτσι, οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως έχουν κληθεί σε απολογία, ενώ για πέντε από αυτούς αποφασίστηκε να μετακινηθούν από τις υπηρεσίες τους. Οι μετακινήσεις αυτές όμως προς το παρόν δεν μπορούν να υλοποιηθούν, εξαιτίας της έναρξης της προεκλογικής περιόδου.

Η συνέχεια αναμένεται με ενδιαφέρον, ενώ να θυμίσουμε πως στους φερόμενους δράστες των εμπρησμών (δύο 17χρονοι, ένας 15χρονος καθώς και ένας ακόμη νεαρός, 18 ετών, έχουν επιβληθεί αυστηροί περιοριστικοί όροι, ενώ παράλληλα καλούνται να αποζημιώσουν ιδιώτη κάτοχο ΙΧ για τις φθορές καθώς και τον δήμο Αγρινίου για την καταστροφή στους κάδους



Πηγή:  agriniopress.gr






Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ARAG