Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

9 συλλήψεις για ναρκωτικά στη Στερεά Ελλάδα


Εννέα άτομα συνελήφθησαν το τελευταίο τριήμερο, εκ των οποίων οκτώ ημεδαποί και ένας αλλοδαπός, σε περιοχές της Βοιωτίας, Ευβοίας, Ευρυτανίας και Φωκίδας, μετά από συστηματικούς αστυνομικούς ελέγχους που λαμβάνουν χώρα καθημερινά, για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών, με σκοπό την πρόληψη και καταστολή της διάδοσής τους.

Οι συλλήψεις πραγματοποιήθηκαν από Αστυνομικούς των Τμημάτων Ασφαλείας Θηβών (2 άτομα) και Λιβαδειάς, της Α’ Ο.Ε.Π.Τ.Α. του Τμήματος Τροχαίας Λιβαδειάς, των Α’ και Β’ Ο.Π.Κ.Ε. του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας, της Γ’ Ο.Π.Κ.Ε. του Αστυνομικού Τμήματος Ιστιαίας, της Α’ Ο.Π.Κ.Ε. του Τμήματος Ασφαλείας Καρπενησίου και του Αστυνομικού Τμήματος Δωρίδας.

Ειδικότερα, σε (9) διαφορετικές περιπτώσεις, κατασχέθηκαν μικροποσότητες ηρωίνης, κοκαΐνης και ακατέργαστης κάνναβης, αυτοσχέδια τσιγάρα κάνναβης, μεταλλικός τρίφτης κάνναβης και μικροποσότητα κρυσταλλικής μεθαμφεταμίνης.

Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Στερεάς Ελλάδας, δίνει ιδιαίτερα μεγάλη σημασία στην καταπολέμηση των ναρκωτικών και οι έλεγχοι αυτοί είναι διαρκείς, πάντα με γνώμονα την προστασία του κοινωνικού συνόλου και ιδιαίτερα της νεολαίας μας.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια