Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ηράκλειο: Ελεύθερη με περιοριστικούς όρους η 63χρονη που χτύπησε και εγκατέλειψε τον σκύλο


Ελεύθερη με περιοριστικούς όρους αφέθηκε η 63χρονη με καταγωγή από τη Ρωσία, η οποία κατηγορείται ότι χτύπησε ένα σκύλο στην περιοχή των Πατελών και της επιβλήθηκε πρόστιμο 40.500 ευρώ.

Η 63χρονη, βρέθηκε νωρίτερα σήμερα το πρωί ενώπιον της ανακρίτριας και μετά το πέρας της απολογίας της, αφέθηκε ελεύθερη με περιοριστικούς όρους. Πιο συγκεκριμένα, της απαγορεύτηκε η έξοδος από τη χώρα, ενώ στο εξής θα πρέπει να εμφανίζεται στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής της μία φορά το μήνα.

Η κατηγορούμενη είχε ισχυριστεί στους αστυνομικούς ότι δεν πήρε το αυτοκίνητό της με σκοπό να τραυματίσει το σκύλο, δεν είχε πρόθεση ή δόλο για να το κάνει και πως θεώρησε ότι αφού έκοψε ταχύτητα στο αυτοκίνητό της, το τετράποδο θα απομακρυνόταν.

Πολλές φορές είπε ότι δεν είχε σε καμία περίπτωση τέτοια πρόθεση και το λάθος της ήταν οδηγικό, κακή εκτίμηση, αφού πίστευε ότι ο σκύλος δεν θα ερχόταν σε επαφή με το όχημά της, όταν μείωσε ταχύτητα και σε καμία περίπτωση δεν πάτησε γκάζι για να το βλάψει.

Ένα ακόμη λάθος της που το παραδέχεται ήταν ότι δεν σταμάτησε για να δει τί συμβαίνει, εάν ο σκύλος έχει τραυματιστεί, αλλά δεν το έκανε γιατί φοβήθηκε από τις φωνές που έβαλε η γυναίκα που ήταν μπροστά στο περιστατικό.

Πηγή: creta24.gr






Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια