Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Αράχωβα: Χειροπέδες σε 62χρονο που κυκλοφορούσε ελεύθερος παρά τα εντάλματα σύλληψης


Συνελήφθη όταν τον σταμάτησαν για έλεγχο μετά από καταγγελία πως είχε χτυπήσει με το θηριώδες τζιπ του έναν σκύλο και τον άφησε αβοήθητο





Στα χέρια της Αστυνομίας βρίσκεται 62χρονος ο οποίος απολάμβανε την καλή ζωή καθώς εκκρεμούσαν εις βάρος του εντάλματα σύλληψης για πλαστογραφία και απάτες αλλά και καταδικαστική απόφαση για απάτη για υπεξαίρεση ακριβών αντικειμένων. Η σύλληψή του έγινε στην Αράχωβα από άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. που τον σταμάτησαν για έλεγχο, καθώς υπήρχαν καταγγελίες ότι το συγκεκριμένο πρόσωπο είχε χτυπήσει νωρίτερα με το θηριώδες τζιπ του μάρκας Mercedes έναν σκύλο και τον είχε αφήσει αβοήθητο.

Από τον έλεγχο που έκαναν οι αστυνομικοί στα στοιχεία του, διαπιστώθηκε ότι εις βάρος του εκκρεμούσε:
Ένταλμα σύλληψης του κ. Ανακριτή Τμήματος Πρωτοδικείου Αθηνών, για πλαστογραφία και απάτη, κατά συναυτουργία και κατ’ εξακολούθηση, καθώς και για νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα.
Απόφαση του Πενταμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Αθηνών, με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή κάθειρξης 6 ετών, για υπεξαίρεση αντικειμένων ιδιαίτερα μεγάλης αξίας, κατ’ εξακολούθηση.

Ο εκκεντρικός bon vivant σύμφωνα με πληροφορίες εμφανιζόταν φορώντας ακριβά ρολόγια και ρούχα, το έπαιζε κροίσος στα μαγαζιά της Αράχωβας και εξαπατούσε δανειολήπτες στους οποίους προσέφερε δάνεια με ευνοϊκούς όρους, ενώ παράλληλα τους υποσχόταν ότι θα μπορούσε να τους εξασφαλίσει ακόμη μεγαλύτερα ποσά δανειοδότησης μέσω τραπέζης, χάρις στις διασυνδέσεις που είχε. Αρκεί ο ίδιος να έπαιρνε μια προμήθεια για την εξυπηρέτηση αυτή. Όταν τα δάνεια λάμβαναν την έγκριση από το τραπεζικό ίδρυμα, χάρις στη μεσολάβησή του, φέρεται να αφαιρούσε τμηματικά με κάποιον τρόπο ένα μεγάλο μέρος από το χρηματικό ποσό. Αποτέλεσμα ήταν να βρίσκεται εκτεθειμένο έναντι της τράπεζας, το πρόσωπο στο οποίο είχε εκδοθεί το δάνειο. Ανάμεσα στα δεκάδες θύματά του ήταν έμποροι αυτοκινήτων, κατασκευαστές, αλλά και ένας αστυνομικός διευθυντής.
Πηγή: www.in.gr







Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια