Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Αεροδρόμιο «Ν. Καζαντζάκης»: Ενισχύεται η ΕΛ.ΑΣ. με 50 δόκιμους ενόψει της τουριστικής σεζόν

Αεροδρόμιο Νίκος Καζαντζάκης

Ολιγάριθμη αλλά σημαντική είναι η ενίσχυση που αναμένεται στο Αστυνομικό Τμήμα Χερσονήσου - Εκεί αναμένονται 8 δόκιμοι αλλά κι ένας αριθμός έμπειρων αξιωματικών





Την αναγκαία “θωράκιση”, προκειμένου να αντέξουν το βάρος του ελέγχου και της ασφάλειας των σχεδόν 9 εκατ. τουριστών που αναμένονται να μετακινηθούν μέσω του αεροδρομίου Ηρακλείου, μέσα στους επόμενους μήνες, φέρεται ότι διασφάλισαν φέτος το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και το υπουργείο Πολιτισμού.

Έχοντας κρούσει έγκαιρα τον “κώδωνα” του κινδύνου η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Ηρακλείου, η ενίσχυση του προσωπικού της Αστυνομίας αναφορικά με το αεροδρόμιο “Νίκος Καζαντζάκης” αλλά και τη Χερσόνησο αναμένεται να έχει επιτευχθεί μέσα στις επόμενες ημέρες.

Σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της “ΚΡΗΤΗ TV”, έχουν ήδη υπογραφεί οι σχετικές αποφάσεις, ούτως ώστε τις επόμενες ημέρες να φτάσουν και να αναλάβουν υπηρεσία 50 δόκιμοι στο αεροδρόμιο Ηρακλείου. Εξάλλου, αναμένεται περαιτέρω ενίσχυση μέσω της διαδικασίας των τακτικών μεταθέσεων. Υπενθυμίζεται ότι πέρυσι οι απαραίτητες ενισχύσεις σε προσωπικό είχαν φτάσει... αρχές Ιουλίου!

«Οι ενισχύσεις θα έρθουν πολύ νωρίτερα σε σχέση με την περυσινή χρονιά», ανέφερε με νόημα ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Ηρακλείου Νίκος Καλομοίρης. Σύμφωνα με τον κ. Καλομοίρη, αναφορικά με το Αστυνομικό Τμήμα Χερσονήσου, προβλέπεται η ενίσχυση με «5 άτομα προσωπικό μόνιμο, ώστε να καλυφθούν οι περισσότερες βάρδιες εξωτερικές και εσωτερικές της υπηρεσίας, έτσι ώστε να υπάρχει μεγαλύτερη αστυνόμευση στον δήμο Χερσονήσου».





Πηγή: www.neakriti.gr







Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια