Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Θρίλερ στην Καλαμάτα: Βρέφος 42 ημερών άρχισε να μελανιάζει την ώρα που θήλαζε σε πλατεία – Σωτήρια επέμβαση από πυροσβέστες





Θρίλερ στην Καλαμάτα: Σωτήρια αποδείχθηκε η επέμβαση ενός ζευγαριού πυροσβεστών για το βρέφος που λίγο έλειψε να χάσει τη ζωή του. Το αγγελούδι μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο και πλέον έχει διαφύγει τον κίνδυνο.Καλαμάτα θήλαζε όταν ξαφνικά άρχισε να μελανιάζει και να χάνει τις αισθήσεις του. Έντρομη η μητέρα σε κεντρική πλατεία της πόλης, άρχισε να φωνάζει για βοήθεια. Για καλή τύχη της ίδιας και του παιδιού της, σε κοντινή καφετέρια έτυχε να βρίσκεται ένα ζευγάρι πυροσβεστών. Έτρεξαν και έκαναν ΚΑΡΠΑ που αποδείχθηκε σωτήρια. Το αγοράκι των μόλις 42 ημερών μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της πόλης και πλέον σύμφωνα με τους γιατρούς, η ζωή του δεν κινδυνεύει.
Καλαμάτα: Το χρονικό της διάσωσης

Στιγμές θρίλερ εκτυλίχθηκαν την Τρίτη του Πάσχα λίγο μετά τις 19:00 το απόγευμα στην Κεντρική Πλατεία Καλαμάτας. Μια μητέρα θήλαζε σε κεντρική καφετέρια το μόλις 42 ημερών αγοράκι της, όταν το είδε ξαφνικά να χάνει τις αισθήσεις του και να μελανιάζει. Όπως ήταν φυσικό πανικοβλήθηκε βάζοντας τις φωνές.

Σε διπλανό τραπέζι εκείνη την ώρα έτυχε να βρίσκεται ένα ζευγάρι πυροσβεστών, εκτός υπηρεσίας, που άκουσαν τις φωνές και έσπευσαν να βοηθήσουν προσφέροντας τις πρώτες βοήθειες. Χάρις τις γνώσεις τους στο ΚΑΡΠΑ, που είχαν μάλιστα τη δυνατότητα να εκπαιδευτούν από την υπηρεσία τους πολύ πρόσφατα, κατάφεραν να επαναφέρουν το βρέφος.

Πηγή: eleftherostypos.gr







Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια