Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ο Γιώργος Τσούκαλης έδωσε το παρόν στο 39ο συνέδριο της IPA


Το 39ο συνέδριο της IPA- διεθνής ένωση αστυνομικών-πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία στις Σέρρες. Το συνέδριο που έμοιαζε πραγματικά με ένα σεμινάριο οργάνωσης έγινε ενώπιον πλήθους κόσμου και χαρακτηρίστηκε από μεγάλη συμμετοχή ενθουσιασμό και απόλυτη επιτυχία. 

Το παρόν έδωσε ο Γιώργος Τσούκαλης που βρέθηκε εκεί με την ιδιότητα του επίτιμου μέλους του εθνικού τμήματος. Το συνέδριο αυτό αποτελεί προπομπό για το παγκόσμιο συνέδριο το οποίο θα διεξαχθεί το ερχόμενο φθινόπωρο στην Ελλάδα.

 Όπως τόνισε ο Γιώργος Τσούκαλης αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στους διοργανωτές στην τοπική διοίκηση της IΡA καθώς επίσης και στο εθνικό τμήμα, και ειδικότερα στον πρόεδρο του τον στρατηγό Βλάση Βαλατσο. « Ο Βλάσσης είναι ένας άνθρωπος του οποίου το όνομα είναι συνώνυμο του διαρκούς αγώνα και του αξίζουν πολλά συγχαρητήρια τόσο για την πρωτοβουλία όσο και για αυτή καθαυτή την διοργάνωση». 

Στην λαμπρή εκδήλωση παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων ο πρόεδρος του εθνικού τμήματος της Γερμανίας, ο πρόεδρος της εθνικού τμήματος της Κύπρου Κυριάκος Περικλέους και πολλοί επίσημοι παράγοντες.







Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια