Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ηράκλειο: Εξιχνιάστηκε η υπόθεση πυροβολισμών σε μάντρα οικοδομικών υλικών – Δικογραφία σε βάρος 37χρονου




Ένας 37χρονος φέρεται να είναι ο δράστης των πυροβολισμών εναντίον μάντρας οικοδομικών υλικών το πρωί της περασμένης Κυριακής στο Ηράκλειο.



Η αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ηρακλείου εξιχνίασαν την υπόθεση ταυτοποιώντας τον δράστη, ο οποίος φέρεται να άνοιξε πυρ με καλάσνικοφ εναντίον της επιχείρησης. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές είχε προηγηθεί καβγάς με συγγενικό πρόσωπο του ιδιοκτήτη της μάντρας. Σε βάρος του 37χρονου, που δεν συνελήφθη λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου, σχηματίζεται δικογραφία.

Το περιστατικό συνέβη το πρωί της περασμένης Κυριακής, 9 Απριλίου. Αγροτικό αυτοκίνητο, γύρω στις 8.30 το πρωί, σταμάτησε έξω από την επιχείρηση και, όπως είχε καταγγελθεί, άγνωστοι που επέβαιναν σε αυτό άνοιξαν πυρ κατά της μάντρας και στη συνέχεια εξαφανίστηκαν.

Ήταν, ωστόσο, θέμα χρόνου η εξιχνίαση της υπόθεσης καθώς οι αστυνομικοί είχαν στη διάθεσή τους βιντεοληπτικό υλικό, όπου είχαν καταγραφεί οι κινήσεις του οχήματος. Σύμφωνα, ωστόσο, με όσα ανέφεραν αστυνομικές πηγές στην ΕΡΤ, δεν προκύπτει προς το παρόν η εμπλοκή δεύτερου ατόμου στην επίθεση σε βάρος της επιχείρησης.


Πηγή: www.ertnews.gr







Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια