Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Παλαιό Φάληρο: Ο χωρισμός και η διαμάχη για το παιδί «όπλισαν» το χέρι του 36χρονου


Τι είπε στην πρώτη της κατάθεση στους αστυνομικούς της Ασφάλειας η 26χρονη κοπέλα από την Αλβανία


Έντρομη είναι 26χρονη κοπέλα από την Αλβανία, η οποία βρίσκονταν εντός του αυτοκινήτου στο Παλαιό Φάληρο, κατά τη διάρκεια της ένοπλης επίθεσης από τον 36χρονο ομοεθνή πρώην σύντροφο της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η νεαρή δίνει ήδη την πρώτη της κατάθεση στους αστυνομικούς της Ασφάλειας, όπου έχει αναφέρει μεταξύ άλλων ότι ο πρώην σύντροφος της ήταν ιδιαίτερα επιθετικός μετά τον χωρισμό τους.


Οι δυο τους έχουν αποκτήσει ένα παιδί, με την 26χρονη να εκφράζει επιθυμία να φύγει στο εξωτερικό και τον 36χρονο να αντιδράει. Ενδεχομένως αυτή να ήταν και η αιτία, που ο 36χρονος αποφάσισε να προβεί στην ένοπλη επίθεση.

Όσον αφορά τους δύο τραυματίες, ο 20χρονος είναι αδελφός της και ο 30χρονος ο νυν σύντροφος της. Αμφότεροι μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» με τραύματα στην ωμοπλάτη, ενώ στο σημείο βρέθηκαν τρεις κάλυκες των 9mm.

Στην περιοχή έχουν αναπτυχθεί ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, που αναζητούν τον 36χρονο δράστη ο οποίος δεν χαρακτηρίζεται ως πρόσωπο ιδιαίτερου ποινικού ενδιαφέροντος.


Πηγή: www.newsbeast.gr







Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια