Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Συνελήφθη ο 34χρονος που πυροβόλησε και σκότωσε τη μητέρα του στη Θεσσαλονίκη




Ύστερα από τυχαίο έλεγχο της αστυνομίας στην περιοχή της Τούμπας



Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. βρίσκεται ο 34χρονος που πυροβόλησε θανάσιμα στο κεφάλι την 71χρονη μητέρα του σε αγροτική περιοχή της Χαλκηδόνας στη Θεσσαλονίκη το βράδυ της Δευτέρας 3 Απριλίου. Σύμφωνα με πληροφορίες, εντοπίστηκε στην Τούμπα το πρωί του Σαββάτου 22 Απριλίου ύστερα από έρευνες του Τμήματος Εγκλημάτων Κατά Ζωής της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.



Να σημειωθεί πως υπήρχαν φόβοι πως ο 34χρονος θα έβαζε τέλος στη ζωή του, αφού στο σημείο της δολοφονίας είχε αφήσει ένα χειρόγραφο σημείωμα εξηγώντας τους λόγους της απεχθούς πράξης του.

Όλο αυτό το διάστημα σύμφωνα με αστυνομικές πηγές φαίνεται πως περιπλανιόταν σε διάφορες περιοχές αποφεύγοντας τη σύλληψή του.


Σε βάρος του είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης από τις δικαστικές αρχές της Θεσσαλονίκης ενώπιον των οποίων καλείται να απολογηθεί.

Το χρονικό της δολοφονίας

Όλα συνέβησαν το βράδυ της Δευτέρας 3 Απριλίου, όταν ο 34χρονος δράστης πήρε στα χέρια του μια κυνηγετική καραμπίνα και πυροβόλησε εξ επαφής στο κεφάλι την 71χρονη μητέρα του μέσα σε ένα νοικιασμένο, λευκό αυτοκίνητο, σε αγροτική περιοχή κοντά στα κοιμητήρια της Χαλκηδόνας.

Το άψυχο σώμα της γυναίκας εντοπίστηκε το επόμενο πρωί μέσα στο Ι.Χ. από περαστικούς που ενημέρωσαν την αστυνομία.
Το χειρόγραφο σημείωμα

Μέσα στο σπίτι όπου διέμενε με τη μητέρα του στη Θεσσαλονίκη, ο 34χρονος άφησε ένα χειρόγραφο σημείωμα εξηγώντας τους λόγους της πράξης του.


Συγκεκριμένα έγραφε:


“Δεν άντεχα άλλο τα ψυχολογικά της μάνας μου. Ζητάω συγγνώμη από όλους αλλά περισσότερο από τον Θεό. Δεν ήθελα να χρησιμοποιήσω καραμπίνα, δεν περίμενα να κάνω τέτοια ζημιά“.

Στο ίδιο σπίτι είχε βρεθεί ένα κυνηγετικό όπλο, το οποίο φέρεται να ήταν το μέσο τέλεσης της πράξης του.



Πηγή: debater.gr







Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια