Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ηράκλειο – Ένοπλη ληστεία σε αρτοποιείο: Πως έδρασε ο 30χρονος – Σε χωράφι έκρυψε τα χρήματα


Λίγο πριν το κλείσιμο του φούρνου στη λεωφόρο Κνωσού την Κυριακή του Πάσχα κι ενώ η 40χρονη Ελληνίδα υπάλληλος που κατηγορείται για ψευδή κατάθεση έκανε τις τελευταίες εργασίες καθαριότητας, εισέβαλε στο εσωτερικό της επιχείρησης ο 40χρονος Αλβανός ληστής.

Η ληστεία έγινε λίγα λεπτά πριν τις 10 το βράδυ και ο δράστης μπήκε στο κατάστημα φορώντας κουκούλα, μάσκα, ενώ κρατούσε κι ένα μαχαίρι. Ακινητοποίησε την υπάλληλο, η οποία κατά πληροφορίες, φαίνεται στο βίντεο τρομαγμένη, και στη συνέχεια ο 40χρονος κινήθηκε προς ένα συρτάρι που περιείχε 9.552 ευρώ και ήταν οι εβδομαδιαίες εισπράξεις.

Σύμφωνα με την αστυνομία, η 40χρονη αναγνώρισε εξαρχής τον δράστη, αν και είχε καλύψει τα χαρακτηριστικά του. Ωστόσο, δεν το είπε στους πρώτους αστυνομικούς που έφτασαν στο σημείο, κάτι, όμως, που παραδέχτηκε μετά σε συμπληρωματική της εξέταση και μετά την προσαγωγή του 30χρονου αλλοδαπού.

Ο τελευταίος υπέδειξε στις Αρχές ένα οικόπεδο στην οδό Παρασκευοπούλου. Αφού τους οδήγησε εκεί τους υπέδειξε το μέρος που είχε κρύψει τα χρήματα.

Ερωτηθείς για τα ρούχα που φορούσε και το μαχαίρι που είχε μαζί του, υπέδειξε έναν κάδο απορριμμάτων. Όταν οι αστυνομικοί πήγαν εκεί, δεν βρήκαν τα αντικείμενα που αναζητούσαν.

Να σημειωθεί ότι ο 30χρονος έχει απασχολήσει το παρελθόν την Αστυνομία και τη Δικαιοσύνη για διακίνηση ναρκωτικών και παράνομη κατοχή όπλου, ενώ εμφανιζόταν στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του δύο φορές το μήνα.


Πηγή:  creta24.gr






Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια