Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Πάρτι αυθαιρέτων στη Μύκονο - Ο αστυνομικός, η συνομιλία με εργολάβο και τα 30.000 ευρώ μετρητά για... ναργιλέδες



Την άρση απορρήτου στα κινητά τηλέφωνα του 42χρονου αστυφύλακα- "πληροφοριόδοτη" και του εργολάβου της αυθαίρετης οικοδομής στη Μύκονο, αναμένουν τα στελέχη της Διεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων.



Την άρση απορρήτου στα κινητά τηλέφωνα του 42χρονου αστυφύλακα- "πληροφοριόδοτη" και του εργολάβου της αυθαίρετης οικοδομής στην Άνω Μερά Μυκόνου, αναμένουν τα στελέχη της Διεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων, που ερευνούν τις ύποπτες μεταξύ τους επικοινωνίες.



Οι "αδιάφθοροι" της ΕΛ.ΑΣ. που έχουν ήδη στην κατοχή τους στοιχεία τα οποία φέρεται να συνδέουν τον αποσπασμένο αστυφύλακα με το όργιο αυθαιρεσίας στο "νησί των ανέμων", αναζητούν δεδομένα που ενδεχομένως θα αποκαλύψουν οικονομικές συνδιαλλαγές, ακόμα και εμπλοκή άλλων αστυνομικών. Την ίδια ώρα οι σαρωτικοί έλεγχοι από την Υποδιεύθυνση Αστυνομίας Μυκόνου, οδήγησαν τη Δευτέρα σε 4 συλλήψεις για παράνομες οικοδομικές εργασίες σε δημοφιλή beach bar του νησιού.


Προειδοποίηση για επικείμενους αστυνομικούς ελέγχους και παράνομη ενημέρωση για καταγγελίες ή μηνύσεις, φέρεται να έχουν αποτυπωθεί μέχρι στιγμής σε συνομιλίες ανάμεσα στους δύο... "φίλους", με φόντο την αυθαίρετη οικοδομή, όπου βρίσκεται υπό ανέγερση από τις αρχές Μαρτίου. Την ώρα που στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών, γίνεται προσπάθεια ανάσυρσης δεδομένων από τα κινητά τηλέφωνα, το κλιμάκιο των "αδιάφθορων" που έχει μεταβεί στη Μύκονο, προσπαθεί να εξακριβώσει την πηγή προέλευσης των 30.000 ευρώ που εντοπίστηκαν σε έρευνα στο σπίτι του αστυφύλακα. Ο ίδιος επιμένει ότι πρόκειται για έσοδα από την συνεργασία του με συγγενικό πρόσωπο, ως προμηθευτής... ναργιλέδων σε μαγαζιά του νησιού.


Παράνομες κατασκευές σε beach bar

Ούτε η παρουσία των μικτών κλιμακίων της ΕΛ.ΑΣ., ούτε και οι σαρωτικοί έλεγχοι των αρχών για οικοδομικές παραβάσεις, φαίνεται να πτοούν το "πάρτι" πολεοδομικών παραβάσεων σε όλους τους δημοφιλείς προορισμούς της Μυκόνου.

Το μεσημέρι της περασμένης Δευτέρας, στελέχη της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας έπιασαν επ' αυτοφώρω υπεύθυνο γνωστού beach bar, αλλά και 3 εργάτες από την Ελλάδα και το Μπαγκλαντές, την ώρα που προχωρούσαν σε παράνομη ανέγερση τοιχίου σε υπαίθριο χώρο της επιχείρησης.



Ο 54χρονος νόμιμος εκπρόσωπος της ιδιοκτήτριας εταιρείας του παραθαλάσσιου μπαρ, παραδέχτηκε ενώπιον των αρχών ότι οι εργασίες πραγματοποιούνταν με εντολή του, παρά το γεγονός ότι δεν είχε εκδοθεί σχετική άδεια.

Μάλιστα όπως διαπιστώθηκε, ο ένας από τους δύο αλλοδαπούς εργάτες, βρισκόταν στην Ελλάδα χωρίς άδεια διαμονής, με αποτέλεσμα να κινηθούν άμεσα οι διαδικασίες για επιστροφή στη χώρα του.

Πηγή: www.thetoc.gr







Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια