Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Μαρούσι: Βρέθηκε ο 28χρονος Πέτρος Τσάκωνας στο Άλσος Συγγρού






Αίσιο τέλος είχε η αναζήτηση του 28χρονου Πέτρου Τσάκωνα, ο οποίος είχε εξαφανιστεί από το σπίτι του στο Μαρούσι.

Μάλιστα είχε ενεργοποιηθεί Missing Alert, καθώς ο 28χρονος από το Μαρούσι είχε χαθεί από τις 4 Απριλίου.Σύμφωνα με πληροφορίες, ο νεαρός βρέθηκε σώος στο Άλσος Συγγρού, τερματίζοντας την αγωνία για τους οικείους του.
Το χρονικό

Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση του Πέτρου Τσάκωνα στις 04/04/2023 και προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων του ενήλικα κατόπιν αιτήματος της οικογένειάς του καθώς θεωρήθηκε πως συνέτρεχαν σοβαροί λόγοι, οι οποίοι έθεταν τη ζωή του σε κίνδυνο.

Είχε γίνει γνωστό πως την ημέρα της εξαφάνισης πιθανόν φορούσε μαύρο μπουφάν, γκρι ζακέτα, μαύρη φόρμα και μπλε αθλητικά παπούτσια, πως έχει ύψος 1,78 μ., έχει βάρος 80 κιλά, έχει καστανόξανθα μαλλιά και καστανά μάτια.
Η ανακοίνωση του «Χαμόγελου του Παιδιού»

«Η περιπέτεια του Πέτρου Τσάκωνα, 28 ετών, έληξε σήμερα, 10/04/2023, δίνοντας τέλος στην αγωνία των δικών του ανθρώπων που τον αναζητούσαν. Ο Πέτρος Τσάκωνας επέστρεψε δίπλα στους οικείους του και είναι καλά στην υγεία του. Ο Σύλλογος μας με χαρά πληροφορήθηκε την εύρεση του καθώς συνέτρεχαν σοβαροί λόγοι που έθεταν τη ζωή του σε κίνδυνο. «To Χαμόγελο του Παιδιού» θα βρίσκεται κοντά στον Πέτρο Τσάκωνα και την οικογένειά του για οτιδήποτε χρειαστεί»

Πηγή: www.newsit.gr







Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια