Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Σκοτώθηκαν 26χρονος στην Πάρο και 42χρονος στη Μύκονο με ηλεκτρικά πατίνια

Δύο άνθρωποι σκοτώθηκαν στην άσφαλτο οδηγώντας ηλεκτρικά πατίνια - Σε Πάρο και Μύκονο τα τροχαία δυστυχήματα με θύματα δύο άνδρες ηλικίας 26 και 42 ετών, αντίστοιχα



Δύο άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους οδηγώντας ηλεκτρικά πατίνια σε δρόμους των Κυκλάδων. Συγκεκριμένα σκοτώθηκαν ένας νεαρός 26 ετών στην Πάρο κι ένας ακόμα άνδρας 42 ετών στη Μύκονο. Το δυστύχημα στην Πάρο έγινε χθες το πρωί όταν ένας 60χρονος παρέσυρε τον 26χρονο. Το τροχαίο σημειώθηκε στην περιοχή του Αμπελά. Ο νεαρός οδηγός του πατινιού διακομίσθηκε εσπευσμένα στο Κέντρο Υγείας του νησιού, αλλά τελικά δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή καταλήγοντας το απόγευμα της ίδιας μέρας. Ο οδηγός του αυτοκινήτου συνελήφθη. Τα ακριβή αίτια και οι συνθήκες του τροχαίου δυστυχήματος ερευνώνται από το τοπικό αστυνομικό τμήμα της Πάρου.

Στη Μύκονο, την Κυριακή του Πάσχα στην επαρχιακή οδό Ορνου – Χώρας Μυκόνου, ένα ΙΧ αυτοκίνητο, το οποίο οδηγούσε ένας 22χρονος, συγκρούστηκε με ηλεκτρικό πατίνι που οδηγούσε 42χρονος, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του. Ο οδηγός του αυτοκινήτου συνελήφθη. Τα ακριβή αίτια και οι συνθήκες του τροχαίου δυστυχήματος ερευνώνται από την Υποδιεύθυνση Αστυνομίας Μυκόνου.


Πηγή: www.reader.gr







Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια