Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Γκάζι: 25χρονος μπράβος πήγε να τραβήξει πιστόλι σε αστυνομικούς



Σε έλεγχο που πραγματοποιούσαν σε νυκτερινό κέντρο διασκέδασης οι αστυνομικοί, ο συλληφθείς αντιστάθηκε σθεναρά κατά τη σύλληψή του.





Στη σύλληψη ενός 25χρονου, υπηκόου Ρουμανίας, προχώρησαν τα στελέχη του Τμήματος Δίωξης Εκβιαστών τα ξημερώματα τής Κυριακής, καθώς σε έλεγχο που πραγματοποιούσαν σε νυκτερινό κέντρο διασκέδασης, στο Γκάζι, εκείνος έκανε κίνηση να βγάλει το πιστόλι, ένα beretta, που είχε στη μέση του, προφανώς προκειμένου να απειλήσει του αστυνομικούς, όπως αναφέρουν αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ.


Ο συλληφθείς αντιστάθηκε σθεναρά κατά τη σύλληψή του και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του νόμου περί όπλων.Φέρεται να απασχολείται από το συγκεκριμένο κέντρο ως μπράβος και -σύμφωνα με πληροφορίες- κατά το παρελθόν έχει απασχολήσει τις αρχές για υγειονομικές παραβάσεις.

Η σύλληψή του έγινε κατά τη λήξη οργανωμένης επιχείρησης του Τμήματος Δίωξης Εκβιαστών σε διάφορα καταστήματα σε Τρούμπα, Καλλιθέα, Περιστέρι, Γαλάτσι, Μαρούσι, Κολωνάκι, Ερμού και Γκάζι. Κατά τη διάρκειά της έγιναν τουλάχιστον πέντε προσαγωγές ατόμων, σε μία προσπάθεια να ”χαρτογραφήσουν” οι αστυνομικοί τις ομάδες προστασίας των νυχτερινών κέντρων, αλλά και να αποτρέψουν τους μπράβους από το να οπλοφορούν.


Πηγή: www.huffingtonpost.gr







Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια