Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Προσφορά ενός σύγχρονου αυτόματου εξωτερικού απινιδωτή για τις ανάγκες του 1ου Πυροσβεστικού Σταθμού Αθηνών από την Περιφέρεια Αττικής


Η Περιφέρεια Αττικής, στηρίζει διαχρονικά και έμπρακτα το έργο των πυροσβεστών. Ο Περιφερειάρχης Αττικής και Πρόεδρος του ΙΣΑ Γεώργος Πατούλης παρέδωσε στον Διοικητή των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Αττικής Υποστράτηγο Δημήτριο Πατράκη, έναν (1) αυτόματο εξωτερικό απινιδωτή για τις ανάγκες του 1ου Πυροσβεστικού Σταθμού Αθηνών.

Τον απινιδωτή παρέλαβαν, ο Διοικητής της 1ης ΕΜΑΚ Αρχιπύραρχος Χρήστος Σημιακάκης και ο Διοικητής του Σταθμού Βασίλειος Ζαφείρης , παρουσία του Προέδρου του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής Γεώργιου Δημόπουλου.

Ο Γιώργος Πατούλης εξέφρασε για ακόμη μια φορά την ισχυρή βούληση της Περιφέρειας Αττικής να βρίσκεται έμπρακτα στο πλευρό του Πυροσβεστικού Σώματος και του έμψυχου δυναμικού του στο δύσκολο και «ηρωικό» έργο που καλείται να επιτελέσει για την καλύτερη προστασία των πολιτών υπογραμμίζοντας μεταξύ άλλων: «… το Πυροσβεστικό Σώμα με διαγνωσμένη την συμβολή του αξιόμαχου ανθρώπινου δυναμικού του στην προστασία των πολιτών, αποτελεί για εμάς έναν από τους κύριους αποδέκτες, κάθε δυνατής στήριξης από την Περιφέρεια Αττικής».

Από την πλευρά τους, τα στελέχη του Πυροσβεστικού Σώματος, ευχαρίστησαν τον κ. Πατούλη για τη διαχρονική στήριξη του στο πυροσβεστικό σώμα καθώς και για τη διάθεση του ιατρικού μηχανήματος για την αντιμετώπιση των έκτακτων περιστατικών που καλείται να ανταπεξέλθει ο 1ος Πυροσβεστικός Σταθμός Αθηνών, καθώς όπως χαρακτηριστικά τόνισαν, το αν θα σωθεί μια ανθρώπινη ζωή μπορεί να κριθεί σε κλάσματα του δευτερολέπτου. Παράλληλα, εξέφρασαν την πεποίθηση ότι η συνεργασία τόσο με τον Περιφερειάρχη Αττικής όσο και με τις υπηρεσίες Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας θα συνεχιστούν στο ίδιο άριστο κλίμα που υπάρχει έως σήμερα.

Τα στελέχη του Πυροσβεστικού Σώματος, ευχαρίστησαν τον Περιφερειάρχη Αττικής και Πρόεδρο του ΙΣΑ Γεώργο Πατούλη για τη διαχρονική στήριξή του στο Πυροσβεστικό Σώμα, καθώς και για τη διάθεση του αυτόματου εξωτερικού απινιδωτή, δεδομένου ότι, όπως δήλωσαν: «… το αν θα σωθεί μια ανθρώπινη ζωή, μπορεί να κριθεί σε κλάσματα του δευτερολέπτου».





Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια