Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Σύλληψη 19 ατόμων στο πλαίσιο ειδικών δράσεων για την αστυνόμευση του Νομού Θεσσαλονίκης


Στοχευμένους ελέγχους, με σκοπό την αντιμετώπιση διακίνησης ναρκωτικών ουσιών, τον εντοπισμό και τη σύλληψη φυγόποινων ατόμων αλλά και καταζητούμενων δυνάμει σχετικών ενταλμάτων, διενεργούν συστηματικά αστυνομικοί Υπηρεσιών της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης.

Στο πλαίσιο αυτό, κατά το τελευταίο 24ωρο, προσωπικό των Διευθύνσεων Ασφάλειας και Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης, συνέλαβε σε διάφορες περιοχές της πόλης:(13) άτομα για παράβαση του Νόμου περί ναρκωτικών. Μεταξύ αυτών και δύο ημεδαποί ηλικίας 28 και 27 ετών, οι οποίοι συνελήφθησαν πρώτες πρωινές ώρες σήμερα (02-04-2023) από αστυνομικούς της Ομάδας «Ζ» της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης, καθώς κατείχαν ένα μικροδέμα κάνναβης συνολικού βάρους (54) γραμμαρίων.
(6) άτομα για καταδικαστικές αποφάσεις. Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση σύλληψης 48χρονου ημεδαπού, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Χαριλάου – Αναλήψεως μεσημβρινές ώρες χθες (01-04-2023), διότι σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Πενταμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης, με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή κάθειρξης (8) ετών για παράβαση του Νόμου περί αλλοδαπών.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια