Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Δεύτερη σύλληψη για το μαχαίρωμα 18χρονου στην Ακρόπολη


Απο τους Αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αθηνών εντοπίστηκε και συνελήφθη ο 17χρονος με καταγωγή από την Αλβανία ως  δράστης της ληστείας που έγινε χθες το βράδυ στη διασταύρωση των οδών Πάνος και Πολυγνώτου. 



Το θύμα μαζί με άλλους τέσσερις φίλους του βρίσκονταν στη διασταύρωση των οδών Πανός και Πολυγνώτου όταν τους προσέγγισαν δύο άτομα. Ένας από τους δράστες (17χρονος που συνελήφθη πριν από λίγο) έβαλε το μαχαίρι στο λαιμό του νεαρού, τον μαχαίρωσε στον λαιμό και στην κοιλιά και του πήρε ενα τσαντάκι το οποίο και πέταξε κατά τη διαφυγή του.

Ένας από τους φίλους του θύματος καταδίωξε τον συνεργό και κατάφερε να τον ακινητοποιήσει λίγα μέτρα παρακάτω με τη βοήθεια περαστικών. Οι αστυνομικοί που κλήθηκαν στην περιοχή τον οδήγησαν στο τμήμα, πρόκειται για έναν 17χρονο. 

Την ίδια στιγμή ο 18χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός όπου χειρουργήθηκε και νοσηλεύεται διασωληνωμένος.


Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Νομοθέτες συνταγματολόγοι κοινωνικοί λειτουργοί και οι λοιποί ειδικοί , πάρτε το χαμπάρι πριν είναι πολύ αργά !!!!! Οι ανήλικοι που ξέρατε μεγάλωσαν απότομα!!!! Μάνα και μπαμπά έχουν το ιντερνετ και τα υπόλοιπα κατασκευάσματα του . Σε σφάζουν και βγαίνουν στο τικ-τοκ !!!! Αλλάξτε την ηλικία της ποινικής ευθύνης (ανηλικότητα) , αναγκάστε τους γονείς να γίνουν πραγματικά γονείς , αλλιώς να κάνουν στείρωση , σταματήστε την ανομία !!!!!