Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Χανιά: 18 δωροεπιταγές για τις πολύτεκνες οικογένειες των μελών της Ένωσης


Διαβάστε την ανακοίνωση:

Η Ένωσή μας αριθμεί 18 οικογένειες πολύτεκνων συναδέλφων μας με τέσσερα (4) τέκνα και άνω. Καθώς πλησιάζουν οι Άγιες ημέρες της Αναστάσεως του Θεανθρώπου, η Ένωσή μας αποφάσισε για μία ακόμη χρονιά, την ενίσχυση των εν λόγω οικογενειών. Των εν λόγω, πολύτεκνων οικογενειών, οι οποίες χρειάζονται την φροντίδα της Πολιτείας, περισσότερο από τις υπόλοιπες και οι λόγοι είναι γνωστοί και ηθικοί! Πέραν τούτου, το αυτό προβλέπεται και στη διάταξη της παρ. 2 του άρθρου 21 του Συντάγματος που αναφέρει ότι «Πολύτεκνες οικογένειες έχουν δικαίωμα ειδικής φροντίδας από το Κράτος»

Ως εκ τούτου, η Ένωσή μας, ζήτησε και έλαβε δωρεάν 18 δωροεπιταγές αγορών αξίας πενήντα (50) ευρώ έκαστη, με σκοπό η κάθε πολύτεκνη οικογένεια μέλους της Ένωσής μας να παραλάβει από μία και να κάνει χρήση αυτής για το γιορτινό τραπέζι του Πάσχα.

Ευχαριστούμε θερμά κατά σειρά, ανάλογα του ύψους της χορηγίας, τα super market «ΣΥΝ.ΚΑ.» - «FINO MARKET» - «ΧΑΛΚΙΑΔΑΚΗΣ» για την άμεση ικανοποίηση, εξ’ ολοκλήρου, των αιτημάτων μας. Ομοίως ευχαριστούμε έτερη αλυσίδα SUPER MARKET, η οποία δεν επιθυμούσε δημοσιοποίηση των στοιχείων της, για τη χορηγία της.

Οι συγκεκριμένες επιταγές θα διανεμήθηκαν σήμερα είτε στους δικαιούχους συναδέλφους μας είτε στους Γραμματείς των Υπηρεσιών τους. από τα μέλη του Προεδρείου μας.

Καλή Ανάσταση σε όλους!

   

                                               Για το Δ.Σ.

 

Ο

Πρόεδρος

 

ΞΑΝΘΟΥΔΑΚΗΣ Νικόλαος


 

 

Ο

Γενικός Γραμματέας

 

ΣΕΛΗΝΙΩΤΑΚΗΣ Στυλιανός









Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια