Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Βασίλης Τόπαλος: Έρχονται διώξεις για τον θάνατο του 16χρονου πρωταθλητή πυγμαχίας





Νέες εξελίξεις στην υπόθεση θανάτου του νεαρού αθλητή της πυγμαχίας, Βασίλη Τόπαλου, προκύπτουν μετά και τα ευρήματα που αναφέρονται στην ιατροδικαστική έκθεση, καθώς αναμένονται να γίνουν διώξεις.

Ειδικότερα, τις επόμενες ημέρες οι εξελίξεις αναμένεται να είναι ραγδαίες, καθώς το επόμενο διάστημα αρκετοί φαίνεται να είναι αυτοί που θα έρθουν αντιμέτωποι με διώξεις, οι οποίες και θα ασκηθούν από την Εισαγγελία.








Σύμφωνα με το Star, στα φερόμενα ως ευρήματα που έχουν βρεθεί στην ιατροδικαστική έκθεση δεν φαίνεται να καταγράφονται κάποια τραύματα, που φέρεται να είχε ο 16χρονος πρωταθλητής στο κρανίο, γεγονός που έρχεται σε αντίφαση με όσα ισχυρίζονται οι βασικοί μάρτυρες, οι οποίοι ήταν παρόντες το μοιραίο βράδυ στο γυμναστήριο του Μοσχάτου, και ανέφεραν ότι ο Βασίλης Τόπαλος έχασε τις αισθήσεις του στην τουαλέτα και χτύπησε το κεφάλι του, με αποτέλεσμα να χάσει τη «μάχη» με τη ζωή. Παράλληλα, στο σώμα του δεν βρέθηκαν απαγορευμένες ουσίες, ούτε ναρκωτικά αλλά και αναβολικά.

Ο Βασίλης Τόπαλος δεν είχε κανένα παθολογικό αίτιο, που να οδηγεί στην κατάρρευσή του. Ο φάκελος της δικογραφίας έφυγε από την Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Αθλητικής Βίας και πήγε στις εισαγγελικές Αρχές, όπου έχουν καταθέσει αρκετοί μάρτυρες οι οποίοι και διαψεύδουν τα όσα είχαν πει στις μαρτυρίες τους μερικοί απ' όσους ήταν παρών εκείνη τη μέρα στο γυμναστήριο.

Πηγή: www.newsbomb.gr







Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια