Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Χρυσή στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου στο Τορούν η ΥΠ/ΚΑΣ Ανδριάννα Φέρρα στη W35 (BINTEO)


Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου 2023 Ανδρών - Γυναικών Masters διεξάγεται στο Τορούν της Πολωνίας αυτές τις ημέρες.
 
Ο Εθνικός μας ύμνος ακούστηκε στην Πολωνία αφού στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου ανέβηκε η Υπαρχιφύλακας Φέρρα Ανδριάννα της Υφαα κερδίζοντας τα 400μ γυναικών στη κατηγορία W35.

Η Πρωταθλήτρια μας έκανε την καλύτερη επίδοση στα προκριματικά όπου της έδωσε το εισιτήριο για το τελικό όπου και αναδείχτηκε Παγκόσμια Πρωταθλήτρια στην κατηγορία αφήνοντας στη δεύτερη θέση την Αγγλίδα και Τρίτη θέση την Πολωνίδα.


Σε σχετικές δηλώσεις η Υπ/κας Φέρρα Ανδριάννα ανέφερε ότι χαμένος είναι αυτός που δεν προσπαθεί καθώς πριν λίγες μέρες ήταν με σοβαρή λοίμωξη στο νοσοκομείο και πήρε το ρίσκο να ταξιδέψει ώστε να δώσει το παρών και να τρέξει καθώς το σώμα της δεν ανταποκρινόταν λόγω της ταλαιπωρίας. Παρόλα αυτά αναδείχτηκε Πρωταθλήτρια Κόσμου με καλύτερη επίδοση στο αγώνισμα των 400μ στην κατηγορίας της αλλά και στο σύνολο ανεβάζοντας την Ελληνική σημαία στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου.





Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Κι οπως έλεγε ο Μέγας Χάρρυ Κλυνν:μάνα μου η χωριστρα σου!!!